Merhaba, normalde oyunları klavye mouse ile oynuyorum. Hiç gamepadim yok ve bütçem çok kısıtlı 200 TL. Ben de bu bütçede bunu buldum sizce alınır mı? Nasıl iş görür mü?
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 1 Ocak 2025
- Makaleler
- 17
Şanslıysan birkaç hafta işini görür.Merhaba, normalde oyunları klavye mouse ile oynuyorum. Hiç gamepadim yok ve bütçem çok kısıtlı 200 TL. Ben de bu bütçede bunu buldum sizce alınır mı? Nasıl iş görür mü?
Uzun ömürlü olmaz yani anladığım, bütçem daha fazla olsa daha iyisini alırdım da bütçe buna yetiyor.
Hadron kalitesiz/fason bi' marka. Yani alınmaz.Merhaba, normalde oyunları klavye mouse ile oynuyorum. Hiç gamepadim yok ve bütçem çok kısıtlı 200 TL. Ben de bu bütçede bunu buldum sizce alınır mı? Nasıl iş görür mü?
DeadlyMania7 74
Bilgin
Merhaba, normalde oyunları klavye mouse ile oynuyorum. Hiç gamepadim yok ve bütçem çok kısıtlı 200 TL. Ben de bu bütçede bunu buldum sizce alınır mı? Nasıl iş görür mü?
İnan bana 200 TL'yi ben buna mı verdim diye oturur ağlarsın. Biraz daha bütçe arttırıp AliExpress'den indirim kovalayabilirsin. Zamanında bundan satıyordum o kadar dandik ki anlatamam.
Almaktan vazgeçtim bunu alacağıma klavye mouse ile oynarım daha iyi ileride bütçe toplayıp PS3 PS4 kolu alacağım.
Aynen 800 900 biriktir iyi bir kol bulursun.Almaktan vazgeçtim bunu alacağıma klavye mouse ile oynarım daha iyi ileride bütçe toplayıp PS3 PS4 kolu alacağım.