İyi forumlar. 17 yıldır Ankara'da yaşıyorum ve son zamanlarda trafiğinden gına geldi. Bazı göbek olması gereken yerlerde göbeği geçtim kılavuz çizgiler dahi yok. Sonra Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nün dibinde öyle bir yol birleşimi var ki yine hiçbir duba yok, çok kalabalık ve sık kaza tehlikesi geçiriyor insanlar. Mesela dün akşam iki kamyonun arasından zor sıyrıldım 😀

Trafik ışıkları zaten o kadar kötü yerlere koymuşlar ve o kadar saçma boylardaki tam çizginin arkasında durduğunuzda asla ışıkları göremiyorsunuz ve görebilmek için arabanın içinde şekilden şekle bürünüyorsunuz. Ayrıca yollar anormal derecede, arabalara zamanla zarar verecek düzeyde bozuklar. Sürücüleri zaten leş gibi en az haftada bir kez birisi dayağı hak ediyor diyeyim 🤣

Ankara'dan artık sırf bundan dolayı bile nefret ediyorum.

@xBN

Son düzenleyen: Moderatör:
Yollar çok kötü, arabamın altından sesler geliyor. Bu yollar da alt takımının bozulması gayet doğal karşılamaya başladım. Bizim insanımız, hele ki Ankara'da olanlar, bu nasıl bir hız yapmaktır? Protokol yolunda geçen haberlere göre 150 km/h hızla zincirleme kaza yapmış. Hız felakettir, ihmal öldürür.

İstanbul olma yolunda ilerliyoruz, fark kapanmak üzere.
İstanbul bizden iyi durumda, açık ara İstanbul trafiğini geçti. Oradakiler şerit şerit gezmiyor veya en soldan en sağa geçip dönmeye çalışan görmedim. Trafik var ama bizde hem trafik hem de kural bilmezlik, dinlememezlik var.

İstanbul bizden iyi durumda, açık ara İstanbul trafiğini geçti. Oradakiler şerit şerit gezmiyor veya en soldan en sağa geçip dönmeye çalışan görmedim. Trafik var ama bizde hem trafik hem de kural bilmezlik, dinlememezlik var.
Ben yoğunluk anlamında demek istemiştim. O konuda mütabıkız, 06 olarak her ilde belli ediyoruz kural tanımazlığı.

Ben yoğunluk anlamında demek istemiştim. O konuda mütabıkız, 06 olarak her ilde belli ediyoruz kural tanımazlığı.
Yoğunluk olarak da geçti hocam, eskiden her vakitte trafik olmazdı, artık oluyor. Eğer ki iş çıkış vaktine gelirseniz, vay halinize; 20 dakikalık yol 1 saat oluyor. İstanbul'dan farkımız kalmadı.