Brave, Firefox, Edge ve Chrome dışında hafif yapay zeka destekli bir tarayıcı önerir misiniz?
Detaylar
Kim cevapladı?
Ü
ÜçyüzGoneBeş
Ziyaretçi
Opera One geldi aklima bir tek.
Firefox'ta AI var mı? Zaten neredeyse bütün AI tarayıcıları yazmışsın Opera var ben Opera sevmiyorum yine de tek seçenek o.
Sayfa özeti çıkaramazsın ama Vivaldi'de kenar çubuğuna co pilot ekleyerek yapa zekamsı bir şey yapabilirsin. Yine co pilot Edge gibi güzel çalışmıyor.
Sayfa özeti çıkaramazsın ama Vivaldi'de kenar çubuğuna co pilot ekleyerek yapa zekamsı bir şey yapabilirsin. Yine co pilot Edge gibi güzel çalışmıyor.
Kerim Demirkaynak
Uzman
Chrome ve Edge'den iyisini bulamazsın, onlar en büyük yapay zekaları ellerinde barındırıyor. Chrome Gemini, Edge OpenAI.Brave, Firefox, Edge ve Chrome dışında hafif yapay zeka destekli bir tarayıcı önerir misiniz?
Nefs İlmi
Üstün
- Makaleler
- 81
Ne kaldı ki?Brave, Firefox, Edge ve Chrome dışında hafif yapay zeka destekli bir tarayıcı önerir misiniz?
Edge'den iyisini bulamazsın.
Normalde Edge kullanıyordum ama yavaş ve bazı sitelerde donuyor.
Bende normal önbelleği temizleme falan deneyebilirsin klasik.Normalde Edge kullanıyordum ama yavaş ve bazı sitelerde donuyor.
Normalde Edge kullanıyordum ama yavaş ve bazı sitelerde donuyor.
Edge'de ki yavaşlama kullandığınız eklentilerle alakalı olabilir eğer kullanıyorsanız. Bence tüm eklentileri kaldırın, verilerini yedekleyin ve tarayıcıyı varsayılan ayarlarına geri döndürün.
Eğer hiç olmazsa Opera dışında hafif ve yapay zekası olan tarayıcılarda çok bir seçeneğiniz yok. Opera One da iyidir bu arada.
Yeni konular
-
Rehber FPS artırma programları ve sistem optimizasyon ayarları gerçekten işe yarar mı?
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-