Hafta içi ise aşırı yavaş geçiyor. Okula giderken bu hep böyleydi, işe gidiyorum yine aynı. Sadece üniversitede hafta içi hızlı geçiyordu çünkü her gün 8 saat ders yoktu. Bazı günler 2-3 saat dersimiz olurdu. Hafta sonu keşke 3 gün olsa. :'(
Detaylar
Kim cevapladı?O zaman hayat bitti.
Nereden baktığına bağlı. Mesela ben istemediğim bir yerde olmamdan ötürü hafta sonlarında zaman durmuş gibi hissediyorum.
Super Mario
Başarılı
Gec kalkinca, bir seyler yapmayinca, yani "planli" bir gun gecirmeyince benim de hizli geciyor. Aksine erken kalkip, bir seylerle ugrastigim zaman daha verimli geciyor, bosa geciyormus hissine kapilmiyorum.
- Makaleler
- 62
Gerçekten de. Pazar gününden sonra Pazartesi okula gitmeyi hiç istemiyorum ama gidiyorum, ne yapayım.
Size göre sadece hafta sonları mı hızlı geçiyor?Erken kalkmadığım için hızlı geçtiğini düşünürdüm ama fark ettimki erken kalksam bile zaman çok hızlı geçiyor hafta sonları...
- Makaleler
- 3
Benim için hafta içi de hızlı geçiyor. Hele bir de ofiste karşımda oturan abi gelmediğinde monitörüne çökünce fişek fişek
Güzel şeyler hemen biter, kötü şeyler sonsuza dek sürer. Yaptığın işten keyif almaya bak
Güzel şeyler hemen biter, kötü şeyler sonsuza dek sürer. Yaptığın işten keyif almaya bakEvet sadece hafta sonları hızlı geçiyor, Allah kahretsin ki hafta içi çok yavaş.
Yeni konular
-
Okullarda test yapıp burs teklif eden dil kursları güvenilir mi?
- Torukojin Kaneki
-
-
Araç kaportasındaki derin çizikler ve hatalı rötuşlar (oje) nasıl düzeltilir?
- Hamza Ensar Sağlam
-
1.500 TL bütçe ile HP Victus 16 için laptop soğutucu önerisi
- ziqxchampion
-
-
Samsung Galaxy Tab S9 ve Galaxy Tab S11 arasında hangisi tercih edilmeli?
- Mr. Soprano
-
Makine Çeviri Librarian: Tidy Up the Arcane Library! Türkçe Yama
- Calypso Çeviri
-