Daylio Haftalık Ruh Hali Grafiği:
Genel Ruh Hali:
Gerçekten çok ilginç. Bir hafta efsane başlayıp, berbat kapanabilir mi? Grafikten görüleceği üzere, tatili boş geçirmemek için kendime harika bir hafta organize ettim ancak bazı beklenmeyen problemler sebebiyle Perşembe gününden itibaren çok belirgin bir düşüş oldu moralimde.
En Önemli Olaylar:
Pazartesi liseden bir öğretmenimle buluştum. Kendisi çok sevdiğim biridir, daha önce buluşacaktık ama ertelemek zorunda kalmıştım. Onun mahcubiyetini atmış olmak iyi geldi. Perşembe günü birkaç akrabamın hastalık durumlarının iyiye gittiğini gözlerimle gördüğüm için onlarla yaşadığım eski anıları hatırladım. Farklı bir nostalji duygusu verdi.
Son olarak Cumartesi günü, ben yarı depresyondayken tutunduğum bir şeyin başkaları tarafından yok edildiğini gördüğüm için zar zor dizginleyebildiğim bir öfkem vardı. Neyse ki kafama çok takmamayı öğrenmiş biriyim, o yüzden aşırı aşırı etkilenmedim.
Minnettar Olduklarım:
Bugün işime çok yarayacağını bildiğim bir şeyi elde etmek için Mart ayından bu yana çok hummalı bir çalışmam vardı. Kendimle ilgili bir meseleydi. Sonunda meyvelerini alabildiğim için verdiğim karara minnettarım.
Ailemle ilgili her ne kadar bir tık çalkantılı bir hafta olsa da onlara sahip olmaktan öte, onlara destek olmanın ve onların yükünü azaltmaya çalışmanın ne kadar önemli olduğunu fark ettim. Bu farkındalığa minnettarım.
Bir de son bir şey daha var, duyduğum şey minnet duygusu mu emin değilim ama kalbimdeki bir şeylerle alakalı. Ben bile anlayamadım henüz. Sanırım çözmek için 1-2 aya ihtiyacım var.
Başarılarım:
Kendi karakterimi değiştirmeye çalışıyorum, bunu tehlikeye sokacak bir konuda kendimi dizginleyip, bunu perçinlediğimi düşünüyorum, bir miktar daha yaklaştım. Hatta bunu tehlikeye sokacak iki şey oldu, bir şekilde hâllettim.
Bunun dışında başarı sayabileceğim bir şey yaşamadım bu hafta. Genel olarak önceki başarılarımın tadını çıkarıp, rahatladığım bir haftalık tatildi.
Zorluklarım:
Beni cidden öfkelendiren bir şey. Sabrımı cidden zorlayan bir şey. Duygularımı sınıra sürükleyen bir şey.
Üç tane ana zorluk vardı bu hafta, hepsi de sağ olsunlar haftanın sonuna sıkıştılar.
Öğrendiğim Dersler:
1. Beklentini düşük tutacaksın.
2. Önce kendi gücüne güveneceksin.
3. Bir şeyi çözemiyorsan zamanını bekleyeceksin.
Kendime Notlar: