Nefs İlmi

Üstün
Makaleler
81
Şablonumuz

Genel Değerlendirme: [Haftanın genel olarak nasıl geçtiği hakkında kısa bir özet]

Ruh Hali Grafiği: [Daylio'dan alınan ruh hali grafiği ekran görüntüsü veya linki]

Olaylar ve Duygular:
  • .
Dikkat Edilmesi Gereken Noktalar: [Hafta boyunca fark edilen önemli trendler veya dikkat edilmesi gereken noktalar]

Öne Çıkan Olaylar ve Öğretiler: [Hafta boyunca yaşanan önemli olaylar veya kazanımlar ve bu olaylardan çıkarılan öğretiler]

Haftaya Yönelik Hedefler: [Önümüzdeki hafta için belirlenen hedefler veya iyileştirme alanları]

Genel Değerlendirme: [Haftanın genel olarak nasıl geçtiği hakkında kısa bir özet]

Genel olarak iyi bir hafta geçti. Bir konudaki endişem kalktı. Psikososyal destek Discord sunucumun Disboard onayı alındı. Substack yayınına başlıyorum.

Ruh Hali Grafiği: [Daylio'dan alınan ruh hali grafiği ekran görüntüsü]

Notes_240428_183443_6d6.webp

Olaylar ve Duygular:
  • Mutluluk
  • Heyecan
  • Tatmin olmuş
  • Minnettar
Dikkat Edilmesi Gereken Noktalar: [Hafta boyunca fark edilen önemli trendler veya dikkat edilmesi gereken noktalar]
-

Öne Çıkan Olaylar ve Öğretiler: [Hafta boyunca yaşanan önemli olaylar veya kazanımlar ve bu olaylardan çıkarılan öğretiler]

Uyku önemli. Bugünün meh geçmesindeki tek sebep uykusuzluk. İki gün uykuma dikkat etmedim, ruh halim direkt düştü.

Haftaya Yönelik Hedefler: [Önümüzdeki hafta için belirlenen hedefler veya iyileştirme alanları]
Daha çok kitap oku ve dijital sanat eğitimine başla.

Genel Değerlendirme:

Kendimi güçlü tutmasaydım dağılırdım, bir şekilde atlattık.

Ruh Hali Grafiği:

1714523740702.webp

Dikkat Edilmesi Gereken Noktalar:

Bazı yapmam gereken şeyleri yapmamış olmam, uzun vadede bana feci zararlar getirdi.

Öne Çıkan Olaylar ve Öğretiler:

Göremediğin bir şeye inanacaksın ki, o göremediğin şey gerçekliğin olsun.

Haftaya Yönelik Hedefler:

Beni iyi ettiğine inandığım şeyleri yapmaya devam edeceğim.

Bu arada bonus olarak aylık raporu da paylaşayım:

1714524291312.webp

Nisan harika başladı, ortalara doğru sihrini yitirdi ama harika bir 30 Nisan ile ayı yine de güzel kapattım.