Asperger çok kötü sosyal hayatın sıfır olur.Genel anksiyete bozuklugu idi, şu an etkisi bayagi azaldi. Anksiyetenin yaninda OKB de hediye olarak geldi. Bunlardan sonra gittigimde ise asperger sendromu tanisi kondu.
Detaylar
Kim cevapladı?Nefs İlmi
Üstün
- Makaleler
- 81
Kullandığınız ilaçlar nedir özel değilse?Genel anksiyete bozuklugu idi, şu an etkisi bayagi azaldi. Anksiyetenin yaninda OKB de hediye olarak geldi. Bunlardan sonra gittigimde ise asperger sendromu tanisi kondu.
Ayrıca psikoterapi alıyor musunuz?
Fulsac ve aripiprazol aliyorum. Psikoterapi almıyorum.Kullandığınız ilaçlar nedir özel değilse?
Ayrıca psikoterapi alıyor musunuz?
@Nefs İlmi yaşamadan bilemezsin.
Nefs İlmi
Üstün
- Makaleler
- 81
Çok soru soruyorum, amacım yardımcı olmak.Fulsac ve aripiprazol aliyorum. Psikoterapi almıyorum.
Asperger sendromunun getirileri olan sosyal yaşantı zorlukları bilişsel davranışçı terapi ile minimalize edilebilir. Bu bağlamda psikoterapi almanızı öneririm. Özele gidecek maddi durumunuz yoksa bile devlet hastanesinden 1 ayda 1 de olsa, her şey hiçbir şey olmamasından iyidir, psikoterapi almanızı öneririm.
- Makaleler
- 9
Biraz alakasız olacak ama Bearable uygulamasını deneyebilirsiniz. Daha geniş ve daha fazla şey var. Daha güzel günlük tutmama yaradı.