Neden depresyondasın ve ne zamandır depresyondasın?

İnsanlar cidden beni çok sıkıyorlar ve darlıyorlar uzun bir süredir böyleydi ve herkesle aramı kapattım. 2-3 kişiyle konuşuyorum yetiyor. Bir hedef ve amaç arıyorum tabii yanı sıra eğitimle de alakalı hedeflerim var onları planlamaya çalışıyorum. İnsanların içine çıkmaya çekiniyorum, insan görmek istemiyorum, toplu taşımada bile insanlarla iç içe olmak beni bunaltıyor. Uzun bir süredir böyleyim, tam ne kadar süre olduğunu bilmiyorum.

İnsanlar cidden beni çok sıkıyorlar ve darlıyorlar uzun bir süredir böyleydi ve herkesle aramı kapattım. 2-3 kişiyle konuşuyorum yetiyor. Bir hedef ve amaç arıyorum tabii yanı sıra eğitimle de alakalı hedeflerim var onları planlamaya çalışıyorum. İnsanların içine çıkmaya çekiniyorum, insan görmek istemiyorum, toplu taşımada bile insanlarla iç içe olmak beni bunaltıyor. Uzun bir süredir böyleyim, tam ne kadar süre olduğunu bilmiyorum.
Bende de şu aralar var.

Hobilerinizi bırakıp sosyalleşmeniz daha doğru olur.

Bu yüzden konsol işine ara verecem gibi.

Not: Tavsiyem kızlarla daha çok konuş.

IMG-20240110-WA0008.webp

Bende de şu aralar var.

Hobilerinizi bırakıp sosyalleşmeniz daha doğru olur.

Bu yüzden konsol işine ara vereceğim gibi.

Not: Tavsiyem kızlarla daha çok konuş.

Aslında sosyal biriyim mahallemizde herkes beni tanır. Büyük, küçük, esnaf demeden doğduğum yer burası ve herkesle hasır nesirim.

Ama son dönemlerde böyle, sürekli titriyorum garip kafa yapilarina dönüşmeye başladım, bir şeyler oluyor gibi kuruyorum kendimi öyle dolaşıyorum.

Hobilerime daha çok sarılmaya başladım.

Kız arkadaşım var zaten onunla konuşuyorum. 😄

Haftam yorucu geçti, ders çalışma rekorumu kırdım. 10 saat.

Bugün MSÜ 2023 yapayım dedim, kötü geçti. Üzüldüm bayağı. Hastayım biraz, zihnim bulanık olduğu için Matematiği bile yapamadım.
MSÜ matematiği çok basit oluyor, Fen de olması gerekenden az geldi. Hafta verimli geçti ama kötü kapattık, haftaya daha iyisi inşallah.

Netleriniz nasıl ve ders çalışmaya odaklanamıyorum son zamanlarda tavsiyeniz nedir?

Aslında sosyal biriyim mahallemizde herkes beni tanır. Büyük, küçük, esnaf demeden doğduğum yer burası ve herkesle hasır nesirim.

Ama son dönemlerde böyle, sürekli titriyorum garip kafa yapilarina dönüşmeye başladım, bir şeyler oluyor gibi kuruyorum kendimi öyle dolaşıyorum.

Hobilerime daha çok sarılmaya başladım.

Kız arkadaşım var zaten onunla konuşuyorum. 😄
Nasıl mutlu oluyorsanız öyle şeyler yapın.