Flokki

Yetkin
Makaleler
1
Selam. Normalde böyle bir konu açmak istemem lakin sizin de bilmenizi isterim. "Selman" isimli arkadaşımız beni kız arkadaşlarıyla okey oynamaya davetti etti. Diğer bir arkadaşımla birlikte gittik, oturduk fakat bu Selman isimli arkadaşımız kızlarla olunca bizi görmezden geldi. Rahatsız olup arkadaşımla birlikte oradan gittik. Daha sonra bu arkadaşımızı arayıp durumunu merak ettik sonuçta 2 yıllık samimi bir arkadaşımız. Beklenmedik bir şekilde bu arkadaşımız telefonlarımızı açmadı. WhatsApp'dan yazdık dostum başına bir şey mi geldi, niye açmıyorsun diye fakat aniden bu arkadaş bize küfredip "ne söyleyecekseniz buradan söyleyin aramayın beni" dedi, hatta küfür bile etti kısaltma kullanarak.

Bunun kadar sahtekar birini görmedim ben, en azından üniversite ortamında. Kadın için 2 yıllık dostlarını satan birisiyle muhattabımı kesmem gerekmez mi dostlar.

Sevgiler.

Kadın için 2 yıllık dostlarını satan birisiyle muhattabımı kesmem gerekmez mi dostlar.
Gerekir. Böyle **cılardan uzak durulmalı. 2 gün sonra kızlar çakar tekmeyi bu sefer size yanlar siz de o zaman aynı şekilde buradan söyleyeceğini söyle arama bizi deyin. Whatsapp grubu falan varsa da atın bunu gitsin.

Her üniversitede bulunan "arkadaş" modeline denk gelmişsiniz. Normaldir. Türleri dolayısıyla kızlarla birlikteyken sizlerle muhabbet etmezler. Bir tarafları kalkar. Böylelerini rezil edip ilişkinizi kesmenizi tavsiye ederim. Kuvvetle muhtemel görüştüğü kızlar bununla iletişimi kesince sizinle tekrar muhabbet kurmaya çalışacaktır.