Captain Skriniar
Uzman
Madem o kadar paramız var çek sola Mbappe, çek sağa Haaland. Adamlar küme düşürmeye yer arıyor zaten.UEFA ceza için kapımızda değil. Bu harcama yapmak istemeyen, cebinde akrep olan Haciz'in hikayesi. Fenerbahçe'nin 60m€ limiti var. Ortalama 4 senelik kontrat yaptığını düşünürsen 240m€'luk transfer limitimiz var demek çünkü bonservisler kontrat süresine yayılıyor. Yani safi söylediği her şeyi ekstra bir sponsorluk dahi yapmadan alabiliyor.
Bu sezon yediğimiz cezanın sebebi otopark faresi haciz yıldırım'ın geçen kongrede onaylatmadığı maddelerden kaynaklıydı. O maddeleri onaylatsaydık ceza yenmeyecekti. Yani haciz daha gelmeden dahi kulübe zarar vermeye başlamış bir şahsiyet.
Kulüpler 1 kuruş indirim yapmıyoruz diyebilir zaten Safi'de indirim yaparlarsa alacağız demiyor ki? Ben oyuncu ile anlaştım parası neyse ödeyip alacağım diyor.
Edit: Haciz gelirse olacak şeyi söyleyeyim. Biz durumun bu kadar kötü olduğunu bilmiyorduk, çok gider var, hesaplar yanlış diyecek. Eski yönetim ve safi almak istediğimiz oyuncular ile görüştükleri için fiyatları yükseldi, fazla maaş istiyorlar ben Fenerbahçe'ye bunu yapamam diyecek. Maksimum 1 santrafor 1 tane de stoper alıp kalanını çer çöp dolduracak.