Hangi adayı destekliyorsunuz?

• Hakan Safi

Oy: 9 32,1%
  • Aziz Yıldırım

Oy: 19 67,9%

• Oy verenlerin toplamı
    28
UEFA ceza için kapımızda değil. Bu harcama yapmak istemeyen, cebinde akrep olan Haciz'in hikayesi. Fenerbahçe'nin 60m€ limiti var. Ortalama 4 senelik kontrat yaptığını düşünürsen 240m€'luk transfer limitimiz var demek çünkü bonservisler kontrat süresine yayılıyor. Yani safi söylediği her şeyi ekstra bir sponsorluk dahi yapmadan alabiliyor.

Bu sezon yediğimiz cezanın sebebi otopark faresi haciz yıldırım'ın geçen kongrede onaylatmadığı maddelerden kaynaklıydı. O maddeleri onaylatsaydık ceza yenmeyecekti. Yani haciz daha gelmeden dahi kulübe zarar vermeye başlamış bir şahsiyet.

Kulüpler 1 kuruş indirim yapmıyoruz diyebilir zaten Safi'de indirim yaparlarsa alacağız demiyor ki? Ben oyuncu ile anlaştım parası neyse ödeyip alacağım diyor.

Edit: Haciz gelirse olacak şeyi söyleyeyim. Biz durumun bu kadar kötü olduğunu bilmiyorduk, çok gider var, hesaplar yanlış diyecek. Eski yönetim ve safi almak istediğimiz oyuncular ile görüştükleri için fiyatları yükseldi, fazla maaş istiyorlar ben Fenerbahçe'ye bunu yapamam diyecek. Maksimum 1 santrafor 1 tane de stoper alıp kalanını çer çöp dolduracak.
Madem o kadar paramız var çek sola Mbappe, çek sağa Haaland. Adamlar küme düşürmeye yer arıyor zaten.

Ya babacım sen mali müşavir misin? Bunca yıl bu kulüp FFP cezasını sadece Aziz döneminde yedi. 50M harcadığın adamla 4 yıllık sözleşme yapınca 50/4 oluyor. 80M suarez diyorlar. Akıl var mantık var sence 80M alabilecekler mi o adamdan? 40-50 arasına tav durumdalar.

GS nasıl osimhen kutusu satıyorsa biz de Greenwood kutusu satarız. Çok takmayın. Takınca bütün sponsorlukları kırdıtıp 2016-2018 faciası akla geliyor :)

Cidden hatırlamıyor. Kongrede bir Hacizci çıktı "Fenerium'da ürün kalmadığında klima almayı teklif eden taraftarız" diyerek duygu sömürüsü yaptı. Adama derler ki kulübü o seviyeye kim düşürdü? Tabi ki Haciz.

Madem o kadar paramız var çek sola Mbappe, çek sağa Haaland. Adamlar küme düşürmeye yer arıyor zaten.

Adamlar gelmek istemiyor? Daha olayın en başını anlamamışsınız hacım. Bu ülkeye gelmeyen adamların %90'ının sebebi adamın gelmek istememesi, takımın satmaması değil.

Ya babacım sen mali müşavir misin? Bunca yıl bu kulüp FFP cezasını sadece Aziz döneminde yedi. 50M harcadığın adamla 4 yıllık sözleşme yapınca 50/4 oluyor. 80M suarez diyorlar. Akıl var mantık var sence 80M alabilecekler mi o adamdan? 40-50 arasına tav durumdalar.

GS nasıl osimhen kutusu satıyorsa biz de Greenwood kutusu satarız. Çok takmayın. Takınca bütün sponsorlukları kırdıtıp 2016-2018 faciası akla geliyor :)
Hakan Safi'nin zekâya göre 80 değil 100'e alır Suarez'i. Fazla eli bol bir adayımız. Para fazla geldiği için Rafael Leao'ya yorum için para veriyor.

Cidden hatırlamıyor. Kongrede bir Hacizci çıktı "Fenerium'da ürün kalmadığında klima almayı teklif eden taraftarız" diyerek duygu sömürüsü yaptı. Adama derler ki kulübü o seviyeye kim düşürdü? Tabi ki Haciz.

Adamlar gelmek istemiyor? Daha olayın en başını anlamamışsınız hacım. Bu ülkeye gelmeyen adamların %90'ının sebebi adamın gelmek istememesi, takımın satmaması değil.
İkna edemeyen adam niye aday o zaman.

Hakan Safi'nin zekâya göre 80 değil 100'e alır Suarez'i. Fazla eli bol bir adayımız. Para fazla geldiği için Rafael Leao'ya yorum için para veriyor.

Haciz'de gider Rizespor'dan Ali Sow alır. Adam yapacağım diyor, yapamazsa zaten sezona dahi başlayamaz. Haciz ise hiçbir şey vaat etmiyor. 10 yıldır futbol ile alakası olmayan Aykut, Terim'in kankası 25 yıldır futbol ile alakası olmayan Oğuz ile geliyor. Bir de üstten üstten "siz bana muhtaçsınız ha kıymetimi bilin, bir daha aday olmam, bir daha kulübe gelmem" diyor. Safi ise seçilemezsem de yardım edeceğim, ben hep hizmet edeceğim diyor.

İkna edemeyen adam niye aday o zaman.

Kimi ikna edemeyen? Safi Mbappe'yi ikna edemedi diye aday mı olamasın? Cidden ne diyorsunuz hocam ya? Adam getirmek istediği kişileri ikna etmiş. Adamlar evet biz gelmek istiyoruz demiş. Parasını da ödeyeceğim demiş. Daha ne yapsın?

Haciz'de gider Rizespor'dan Ali Sow alır. Adam yapacağım diyor, yapamazsa zaten sezona dahi başlayamaz. Haciz ise hiçbir şey vaat etmiyor. 10 yıldır futbol ile alakası olmayan Aykut, Terim'in kankası 25 yıldır futbol ile alakası olmayan Oğuz ile geliyor. Bir de üstten üstten "siz bana muhtaçsınız ha kıymetimi bilin, bir daha aday olmam, bir daha kulübe gelmem" diyor. Safi ise seçilemezsem de yardım edeceğim, ben hep hizmet edeceğim diyor.

Kimi ikna edemeyen? Safi Mbappe'yi ikna edemedi diye aday mı olamasın? Cidden ne diyorsunuz hocam ya? Adam getirmek istediği kişileri ikna etmiş. Adamlar evet biz gelmek istiyoruz demiş. Parasını da ödeyeceğim demiş. Daha ne yapsın?
Tamam getirsin hepsini. Yapıyı kurduğu zaman ‘Fenerbahçe hakemler tarafından kollanıyor’ gibi söylemler duyduğumuzda adamlara kızmayın. Açıklaması bile güven vermiyor. Oyuncuları getirsin peki oyuncuların anlaşacağını nereden biliyor?

Tamam getirsin hepsini. Yapıyı kurduğu zaman ‘fenerbahçe hakemler tarafından kollanıyor' gibi söylemler duyduğumuzda adamlara kızmayın. Açıklaması bile güven vermiyor. Oyuncuları getirsin peki oyuncuların anlaşacağını nereden biliyor?

Argümana çay demliyorum hocam. Aciz ne diyor? Ben her türlü mücadele edeceğim, yapıyı yıkacağım demiyor mu? Safi aynısını dediğinde niye sıkıntı oluyor? Adam şampiyon olmak için gereken her mücadeleyi yapacağım diyor yine kötü oluyor.

Oyuncuları getirsin peki oyuncuların anlaşacağını nereden biliyor derken? Ne ile anlaşacağını? Takım arkadaşları ile mi?

Edit: Kardeşim büyük ihtimalle taş çatlasın 18 yaşındasın. Aciz'in ne kadar kötü niyetli, kifayetsiz ve beceriksiz bir adam olduğunu. Kulübü ne kadar rezalet bir vaziyette bıraktığını bilmiyor, hatırlamıyorsun. En zirve dönemi olan son 4 yıl hariç dönemde bile fb 4 GS 6 şampiyonluk almıştı. Cidden editlere ikna olmuşsunuz farkında değilsiniz. Bu adam Fenerbahçeyi umursamıyor, kendi başkan olduğu Fenerbahçeyi umursamıyor. Başkan seçilemediği an kulübü tekrar şikayet edecek, hiçbir destek olmayacak. Locası bile yok.

Hakan Safi'nin zekâya göre 80 değil 100'e alır Suarez'i
Ahahhahah. Dostum Bunu vaktinde Aziz yapıyordu. Sırf BJK alamasın diye gelecek 2-3 yılın sponsorluklarını nakit çekip daha pahalıya RVP için harcamıştı. Ondan sonrasını da hatırlıyor musun? Kulüp parasızlıktan kimleri çekmeye başlamıştı 😃.

Ahahhahah. Dostum Bunu vaktinde Aziz yapıyordu. Sırf BJK alamasın diye gelecek 2-3 yılın sponsorluklarını nakit çekip daha pahalıya RVP için harcamıştı. Ondan sonrasını da hatırlıyor musun? Kulüp parasızlıktan kimleri çekmeye başlamıştı 😃.

Sağlık testinden geçemediği halde sözleşme imzalattığını da unutmamak lazım. Sakat adama servet verdi.

Edit: Kardeşim büyük ihtimalle taş çatlasın 18 yaşındasın. Aciz'in ne kadar kötü niyetli, kifayetsiz ve beceriksiz bir adam olduğunu. Kulübü ne kadar rezalet bir vaziyette bıraktığını bilmiyor, hatırlamıyorsun. En zirve dönemi olan son 4 yıl hariç dönemde bile fb 4 GS 6 şampiyonluk almıştı. Cidden editlere ikna olmuşsunuz farkında değilsiniz. Bu adam Fenerbahçeyi umursamıyor, kendi başkan olduğu Fenerbahçeyi umursamıyor. Başkan seçilemediği an kulübü tekrar şikayet edecek, hiçbir destek olmayacak. Locası bile yok.
Ya hocam adam gider ayak Ziraat Bankasından faizli 60M Euro çekmişti. O dönem faiz o kadar yoktur bile muhtemelen. Gider ayak 100 Milyon civarı ödeme takmıştı Fener'e. Tamam bunu atlayalım bu adamın burada kötü niyeti yok diyelim çevresinde bu parayı toplayamıyor mu da bunu çekiyor. 2 taraftan da hatalı.

Bunların melankolisi 2-3 yıllık güzellikten ibaret. 2008 filan görünce kafalar resetleniyor. İCK transferi için SPK'ye şikayetçiyim diyor. Karşılıklı programda da süt dökmüş kedi gibi kalıyor.

20 yılda yaptıklarına bakınca başarısız bile oluyor. Dahasını Dursun Özbek 5 yılda yapıyor. Bu adam efsaneyse 5 yıllık başkanlığında 3 şampiyonluk yaşayıp üstüne ilk başkanlık döneminde kümede kalınca gururuna yediremeyip istifa eden Ali Şen mehdi ilan edilmesi lazım.

Ya hocam adam gider ayak Ziraat Bankası'ndan faizli 60M euro çekmişti. O dönem faiz o kadar yoktur bile muhtemelen. Gider ayak 100 milyon civarı ödeme takmıştı Fener'e. Tamam bunu atlayalım bu adamın burada kötü niyeti yok diyelim çevresinde bu parayı toplayamıyor mu da bunu çekiyor. 2 taraftan da hatalı.

Bunların melankolisi 2-3 yıllık güzellikten ibaret. 2008 filan görünce kafalar resetleniyor. İck transferi için Spk'ye şikayetçiyim diyor. Karşılıklı programda da süt dökmüş kedi gibi kalıyor.

20 yılda yaptıklarına bakınca başarısız bile oluyor. Dahasını dursun özbek 5 yılda yapıyor. Bu adam efsaneyse 5 yıllık başkanlığında 3 şampiyonluk yaşayıp üstüne ilk başkanlık döneminde kümede kalınca gururuna yediremeyip istifa eden Ali şen mehdi ilan edilmesi lazım.

Yine bu ekleme yapmam lazım. Krediyi çekmesinin sebebi kendi parasını geri almaktı. Aziz Yıldırım kulübe 1(bir) kuruş bile hibe etmemiştir üstüne içerideki parasını almak için döviz ile faizli para çekip parasını alıp gitmiştir. Gerçekte zararı ödenen faiz ile birlikte 1 milyar €'yu geçmekte.