Hakkı Alkan, çalışanı Samet Jankovic'in kafasına saksı fırlattı

Bir de böyle bir şey buldum. Doğruluğunu bilemem.
Geçmişte Kerem Enginar ve Emin Çıtak'ın anlattıklarından zaten Hakkı Alkan'ın nasıl bir iş ortamına sahip olduğunu biliyorduk. Rahmetli Berkin Bozdoğan da laf arasında epey şeyi alttan anlatırdı. Bu çalışan için söylenen şey doğruysa da kendisine avantaj sağlamak için kullandığı bu durumun eninde sonunda ona döneceğinin güzel bir dersini almış oldu. Güç zehirlenmesi ve narsizm çevresindeki herkese eninde sonunda dokunur.

Merak etmiştim. Profiline yazdığım kişi konu da açmıştı. Kimse yazmayınca üye oldum tekrardan ortalığı karıştırayım dedim de fazla sürmedi ahahahhahahahah.

O eski konuya mesaj olayında da forumun aktiflik süresi ve mesaj sayısı artsın diye biraz esnetmişlerdi. Bir herif de gidip en eski konulara 2-3 mesaj atıyordu inadına. Uyarı yiyince de konu açıp modlarla tartışıyordu ahahahhahahahha.

Bir de böyle bir şey buldum. Doğruluğunu bilemem.
Samet Jankoviç'in payı bu konuda ne kadar bilmiyorum ama bu mobbing durumuna birebir şahit oldum. İsim veremem ama içeriden yeni bir arkadaşa bilindik bir yüz tarafından çok ciddi fırça kayılmıştı, sırf bir konuyu yanlış anlayıp yanlış uyguladığı için. Mesajları okurken cidden çok tilt olmuştum, şuan WhatsApp'ımı sıfırladığım için onlara ulaşamıyorum maalesef.

İfadeler: 143

Insan karalamak çok kolay. Şimdi ben de Recep'e senin hakkında bir şeyler söyleyebilirim. Benim de onların da ellerinde kanıt yok. Haaa 3-4 kişi bir olup video çeker, artık buna da kimse inanmaz. Hakkı yaptırdı der herkes. Bunu, bu olay gerçekleşmeden önce paylaşacaklardı. Piyasadaki çoğu teknoloji gazetelerinden ve kanallarından fazla maaş alırken sıkıntı yok ama böyle bir şey olunca isimsiz ihbarlar geliyor. Düşündürücü.

Fark etmez ki, bu olay hafızalara kazındı. Saksı bulamayan sandalye bile fırlattır.

Son düzenleyen: Moderatör:

Tam tahmin ettiğim gibi, "Aileme bakıyorum." dedi. İnsan kendi olsa çekip gider, işin içine aile girince yutuyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…