Bir de böyle bir şey buldum. Doğruluğunu bilemem.
Geçmişte Kerem Enginar ve Emin Çıtak'ın anlattıklarından zaten Hakkı Alkan'ın nasıl bir iş ortamına sahip olduğunu biliyorduk. Rahmetli Berkin Bozdoğan da laf arasında epey şeyi alttan anlatırdı. Bu çalışan için söylenen şey doğruysa da kendisine avantaj sağlamak için kullandığı bu durumun eninde sonunda ona döneceğinin güzel bir dersini almış oldu. Güç zehirlenmesi ve narsizm çevresindeki herkese eninde sonunda dokunur.

Puahhahahahaha bunu beklemiyordum işte. :rofl:

Evet öyle bir kural bulunuyor, aslında bunun istisnaları olabilir ve biraz gevşetilebilir bir kural olabilirdi cidden. Valla ben de o kuraldan uyarılar attığım için çok sivri konuşmam doğru olmaz ama cidden haklısınız. Ben yaşanan bir çok şeye rağmen sırf ilk aktif kullandığım ve yıllarımı geçirdiğim, arkadaşlarımın olduğu bir yer olduğu için bugüne kadar bırakmamıştım ama yetti artık. Son zamanlarda sadece el alışkanlığından giriyor, arada bir profilimi güncelleyip çıkıyordum. Şimdi böyle saçma sapan bir mevzudan anonim insanların vereceği tepkiden korktukları için kapattılar profil kısmını. Orada bulunmak için bir sebebim kalmadı, böyle bir yönetim ekibine daha çok katlanamam maalesef.

Merak etmiştim. Profiline yazdığım kişi konu da açmıştı. Kimse yazmayınca üye oldum tekrardan ortalığı karıştırayım dedim de fazla sürmedi ahahahhahahahah.

O eski konuya mesaj olayında da forumun aktiflik süresi ve mesaj sayısı artsın diye biraz esnetmişlerdi. Bir herif de gidip en eski konulara 2-3 mesaj atıyordu inadına. Uyarı yiyince de konu açıp modlarla tartışıyordu ahahahhahahahha.

Samet Jankoviç'in payı bu konuda ne kadar bilmiyorum ama bu mobbing durumuna birebir şahit oldum. İsim veremem ama içeriden yeni bir arkadaşa bilindik bir yüz tarafından çok ciddi fırça kayılmıştı, sırf bir konuyu yanlış anlayıp yanlış uyguladığı için. Mesajları okurken cidden çok tilt olmuştum, şuan WhatsApp'ımı sıfırladığım için onlara ulaşamıyorum maalesef.

@Loutermilch, ben de hesabımı çoktan kapattım. Orada bir Admin vardı ve sürekli eski konulara mesaj atmamam gerektiğini söylüyordu ancak konuların hepsi eski ve cevap almamış konulardı. Beni bu yüzden forumdan soğuttular. 5 yıllık hesabımı, düşünmeden kapattım. İyi ki de kapatmışım. Bu olay yüzünden gene kapatırdım.

Insan karalamak çok kolay. Şimdi ben de Recep'e senin hakkında bir şeyler söyleyebilirim. Benim de onların da ellerinde kanıt yok. Haaa 3-4 kişi bir olup video çeker, artık buna da kimse inanmaz. Hakkı yaptırdı der herkes. Bunu, bu olay gerçekleşmeden önce paylaşacaklardı. Piyasadaki çoğu teknoloji gazetelerinden ve kanallarından fazla maaş alırken sıkıntı yok ama böyle bir şey olunca isimsiz ihbarlar geliyor. Düşündürücü.

1756654212248.webp

1756654235613.webp

Yalnız, bu konu diğer arkadaşlara ders olsun. Çalıştığınız iş yerinde, masanızın yakınlarında saksı varsa kaldırılmasını isteyin. Yarın bir gün, ne olacağı belli olmaz. A ya da B iş yeri fark etmiyor, saksı varsa kaldırılmasını isteyin bence.
Fark etmez ki, bu olay hafızalara kazındı. Saksı bulamayan sandalye bile fırlattır.

Son düzenleyen: Moderatör:

Tam tahmin ettiğim gibi, "Aileme bakıyorum." dedi. İnsan kendi olsa çekip gider, işin içine aile girince yutuyorsun.