Adından da anlaşılacağı üzere teknolojiyle alakalı doğru bilgiler verilmesi beklenir.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Temmuz 2024
- Makaleler
- 6
Dümdüz sözde "teknoloji kanalı" öyle bir video yapar mı
Tabletten bilgileri okuyarak video çekiyorlar tamamen boş.
- Makaleler
- 17
GT 520 için döneminin en iyi ekran kartı dedikleri video mu?15 yıllık eski giriş kart seviyesini RTX 4090 ile kıyaslıyordu. @FehmiDogru.js, olayı hatırlıyorsa anlatabilir.
Olmaz canıııım. Onların görevi eski bakanlarla takılıp uçak övmek.Adından da anlaşılacağı üzere teknolojiyle alakalı doğru bilgiler verilmesi beklenir.
- Makaleler
- 6
Bu adam çok güzel özetlemiş onları.
- Makaleler
- 17
Aynen öyle. GT 520 hiçbir zaman iyi bir kart olmadı@14925, heh evet. O video, hatırladım. GT 520 her zaman için giriş seviyesi karttı ve hafızam beni yanıltmıyorsa, o dönemde sağlam kart diyebileceğimiz GTX 580-570'ler vardı.
Nokia 6070
Becerikli
Metne bak... Kendini haklı çıkarmak için polislik, doktorluk kadar zor olan yayıncılık diyor. Hani savaş muhabirliği, devletlerin kirli işlerini takip eden olursa hakkıdır şunu yazmak da sen kimsin?!
@Recep Baltaş Bey, her zaman haklıydı ve Recep Beyin de birisine, kolay kolay laf attığını da görmedim. Recep Bey birisine laf ediyorsa o kişi muhtemelen hak ediyordur ve SDN'de çok fazla çalışan, işten çıkan kişi oldu. O forumda 2020 açılımlı bir hesabım vardı ve ara sıra foruma girerdim. Forumda bile yönetim kadrosu çok değişirdi, özellikle de adminleri. Kesin konuşmak da istemem de boşuna değişmiyormuş demek ki. Soyadı Karaca ile biten bir beyefendi de oraya çok emek vermişti, o da ayrılmıştı mesela. Adı aklıma gelmiyor da ayrılanlar boşuna ayrılmıyormuş gördüğüm kadarıyla.
TOGG övüp Tesla alan ampul partili sevmediğim samimiyetsiz bir insandı zaten.