Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Temmuz 2024
- Makaleler
- 6
@Recep Baltaş bey, her zaman haklıydı ve Recep beyin de birisine, kolay kolay laf attığını da görmedim. Recep bey birisine laf ediyorsa o kişi muhtemelen hak ediyordur ve Sdn'de çok fazla çalışan, işten çıkan kişi oldu. O forumda 2020 açılımlı bir hesabım vardı ve ara sıra foruma girerdim. Forumda bile yönetim kadrosu çok değişirdi, özellikle de adminleri. Kesin konuşmak da istemem de boşuna değişmiyormuş demek ki. Soyadı karaca ile biten bir beyefendi de oraya çok emek vermişti, o da ayrılmıştı mesela. Adı aklıma gelmiyor da ayrılanlar boşuna ayrılmıyormuş gördüğüm kadarıyla.
Forumdakiler şöyle bir şey
İyi bilir.
Yaprak fırlatmış kafasına 

Astrea Virgo
Yetkin
Açıkçası 2005'deki Troy'u özlüyorum. Kurduğu forum ortamı sayesinde yetiştik. Tabi o yıllarda kendisi takip edemiyordum. 2015 yıllarında kendisini samimi bulurdum. Sonra yaşanan mevzulardan sonra orayı bırakmıştık.
Yaşan bu olayı gerçekten kınıyorum. Kurumsal ortamda asla ama asla üst makamdan biri çalışanına mobing veya şiddet uygulamaya cüret etmemelidir. Tabi bunun cezası tazminat ve yazılı sus payı olduğu sürece bu tür sıkıntılar sürekli yaşanmaya devam edecek.
Yaşan bu olayı gerçekten kınıyorum. Kurumsal ortamda asla ama asla üst makamdan biri çalışanına mobing veya şiddet uygulamaya cüret etmemelidir. Tabi bunun cezası tazminat ve yazılı sus payı olduğu sürece bu tür sıkıntılar sürekli yaşanmaya devam edecek.
- Makaleler
- 6
@Aakons, yapay zekâ ile içerik üretilebilir. Buna bir şey demem ancak doğrudan kopyala/yapıştır yapılmasını hiçbir zaman doğru bulmuyorum. En azından kendi fikir ve düşünceleriyle insan, konuyu anlatabilmeli. Bir şey öğrenir en azından...
Arada bir makale hazırlarken yapay zekaya bakıyorum bende ama en azından bilgim var. Bu herif konu hakkında hiçbir fikri olmadığı için yapay zekaya hazırlatmış.
@Aakons, yapay zekâya fırlatılan sarı nesnenin ne olduğunu sorayım dedim. Verdiği cevap:
Görüntüdeki sarı olan nesne, masanın üzerinde duran bir inşaat/iş güvenliği baretine benziyor.
İş baretine benzetti yav.
Bu arada içerik hazırlarken yapay zekâyı ben de kullanıyorum. Kendi düşüncelerimle özetliyorum.
Görüntüdeki sarı olan nesne, masanın üzerinde duran bir inşaat/iş güvenliği baretine benziyor.
İş baretine benzetti yav.
Testo Unit
Üstün
- Makaleler
- 4
Tabletten ürün özelliklerini okumak harbi zor iş.
- Makaleler
- 6
@Aakons, yapay zekâya fırlatılan sarı nesnenin ne olduğunu sorayım dedim. Verdiği cevap:
İş baretine benzetti yav.bu arada içerik hazırlarken yapay zekâyı ben de kullanıyorum. Kendi düşüncelerimle özetliyorum.
Yapay zeka hâla yanlış cevap veriyor. Ben mesela iPadOS 26 yüklüyorum dedim. İnatlaştı benimle iPadOS 19 diye
Bu arada mağdur kişi, böyle bir paylaşım yapmış.
Furkan Karaca'nın da benzer durumlar yaşadığını belirtmiş. Muhtemelen para tatlı geldi. Arkadaşın benzer durum yaşamış. İnsan, yarın bir gün bu benzer durumu ben de yaşayabilirim diye düşünür. Benzer durumu da şimdi de kendisi yaşamış. Üzücü, ne diyeyim...
Yeni konular
-
Scott Pilgrim vs. the World: The Game: Complete Edition - Türkçe Yama
- RewAdIs Çeviri
-
-
-
-
-
-