Hakkı Alkan, çalışanı Samet Jankovic'in kafasına saksı fırlattı

Bu adamın hükumet ile olan yakınlığından sevmez forumuna üye olmazdım. Ah o hareketi keşke bana yapsaydı.

Herkes Samet'i suçlamış. 4 yıl niye dayandın gibi. O iş öyle olmuyor. İş bulmak gerçekten zor. Çoğu yerde durumlar bu. Kimse böyle muameleyi hak etmiyor. Sonuçta patronsun diye çalışanın kölen değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkes Samet'i suçlamış 4 yıl niye dayandın vs o iş öyle olmuyor iş bulmak gerçekten zor çoğu yerinde bu durumlar dolu kimse böyle muameleyi hak etmiyor patronsun diye kölen değil sonuçta.

Bana böyle bir teklif gelse kabul etmezdim. Sözde tanınırlık ve para için yapmazdım. Sıfırdan başlar, en azından kendi alın terimle bir şeyler yapmaya çalışırdım.

Bana böyle bir teklif gelse kabul etmezdim. Sözde tanınırlık ve para için yapmazdım. Sıfırdan başlar, en azından kendi alın terimle bir şeyler yapmaya çalışırdım.
Anlıyorum hocam belki borcu harcı vardı Bilemeyiz yüklenmek hata diye düşünüyorum.

Samet ve Furkan iyi dayanmış yine. Birisi gelip bunu evire çevire dövse döver.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…