Konuyu silmek kurtarmaz Hakan. Adam gibi itiraf et ya da çok sevdiğin Pensilvanaya'ya kaç.

IMG-20250831-WA0001.webp

IMG-20250831-WA0002.webp

@Recep Baltaş Bey, her zaman haklıydı ve Recep Beyin de birisine, kolay kolay laf attığını da görmedim. Recep Bey birisine laf ediyorsa o kişi muhtemelen hak ediyordur ve SDN'de çok fazla çalışan, işten çıkan kişi oldu. O forumda 2020 açılımlı bir hesabım vardı ve ara sıra foruma girerdim. Forumda bile yönetim kadrosu çok değişirdi, özellikle de adminleri. Kesin konuşmak da istemem de boşuna değişmiyormuş demek ki. Soyadı Karaca ile biten bir beyefendi de oraya çok emek vermişti, o da ayrılmıştı mesela. Adı aklıma gelmiyor da ayrılanlar boşuna ayrılmıyormuş gördüğüm kadarıyla.

Benim orada 2012'den beri hesabım var. Son zamanlarda aktif olmuştum, hatta isim vermeyeyim buranın eski modlarından biri orada yöneticiydi ve beni mod yapmıştı. Aylarca sitenin eksiklerini, sitede olması gerekenleri dile getirdikçe göze batmaya başladım. En sonunda bir tane daha ağzı süt kokan bir çocuğu admin yaptılar. Ben yine sorunları dile getirdikçe bu sivrilip "Sorunları Hakkı beye ileteceğim" dedi. Ben de "Madem bu basit sorunları sen çözemiyorsun neden adminsin?" Dedim. Oradaki Serkan'a söylemiş. Bana çocuk tribi atarak "Al sana adminlik, kendi takımını kur, sorunları çöz bakalım çözebiliyor musun?" Dedi. Ben de reddedince benim modluğu alıp banladılar djhshshhahdusjjs. Yani forumda öyle aman aman bir şsy değil cidden artık.

Alayı yapay zeka. Kaç kez uyardım modken sallayan olmadı shahshhauhs.