Her tür velet var; glazer velet var, yapay zeka videolarını gerçek sanan velet var, 5 yaşında Brawl Stars oynayan velet var. Kısacası veletlerin barınağı işte, daha uzatmayayım.

Devrimcisiniz bence :D.
Veletler doldu. Yani neden böyleler bilmiyorum. Ama aklımda tek düşünce TikTok nasıl çöplük oldu :D

Veletler doldu. Yani neden böyleler bilmiyorum. Ama aklımda tek düşünce TikTok nasıl çöplük oldu :D
İşte bunu düşünmem lazım çünkü cidden nasıl doldular onu bende bilmiyorum belki de YouTube'da gördükleri YouTube Shorts kötü videoları izlemişlerdir ya da bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir ara yükliyim dedim ve karşıma çıkan ilk video:
IMG_20260828_225555.webp

Tiktok ve Snapchat en g*rizekalıların bulunduğu platformlar litesinde başı çeker. Yaş fark etmeksizin sürekli bir f*uhuş özendiriciliği var, bu devlet görmüyor mu böyle insanları.

Tiktok'la dalga geçenlerin TikTok kullandığını düşünmüyorum. Her platformda olduğu gibi takip ettiğin ve beğendiğin içerikler algoritma tarafından sana öneriliyor. Youtube Shorts, Instagram Reels, Tiktok kullanıyorum ve bir tane saçma sapan "velet" içeriğine denk gelmedim. Gelirsem de ilgilenmiyoruma basıyorum bir daha gelmiyorlar.

Tiktok'la dalga geçenlerin TikTok kullandığını düşünmüyorum. Her platformda olduğu gibi takip ettiğin ve beğendiğin içerikler algoritma tarafından sana öneriliyor. Youtube Shorts, Instagram Reels, Tiktok kullanıyorum ve bir tane saçma sapan "velet" içeriğine denk gelmedim. Gelirsem de ilgilenmiyoruma basıyorum bir daha gelmiyorlar.
Doğrudur fakat bu TikTok'un "velet" içeriğine en müsait sosyal medya platformu olduğunu ve bunun için çabaladıklarını değiştirmiyor.