Discord Haklı olmama rağmen hesabım kapatıldı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 65W
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 147

65W

Gelişen
Bir sunucuda +18 fotoğraflar paylaşıldığı için onları moderatörlere şikayet etmek istedim. Ekran görüntüsü aldım içerikle birlikte. Benim kendi hesabım kapatıldı. İnceleme yapmalarını istedim. Hesap açıldı ve aynı anda tekrar kapatıldı. Destek talebi oluşturdum, bot dışında kimse muhatap olmadı. Rıza dışı yetişkin içerik kurallarını ihlal ettin.

Ben de böyle bir şey yaşadım, itiraz etmeme rağmen bir şey olmuyor. Zaten hesap açılmayacak diye ben de kafaya takmadım.

Botun cevabına yanıt verince insan cevap veriyordu eskiden. Denediniz mi?

Discord +18 içeriklerin bal gibi de farkında. Ama bunları izlemek için insanların Discord indirdiğini biliyor, o yüzden dokunmuyor.
Benim arkadaş bana CVV sunucusu mu ne atmıştı, 5 6 yıl önce patlayan kartları bu sunucuda paylaşıyorlarmış, ikimiz de sunucu açmayı bilmediğimiz için bu sunucuda yayın yapıp oyun oynamaya başladık. Zaten 6 yıllık sunucu olduğundan kimse iplemiyordu, sonra ikimiz de ihtar yedik. CVV sunucusunda ne işimiz varmış bilmem ne. Başka Public'e gitsek kız ismini gören eşek gibi yanımıza damlıyor.
Not: Hala nasıl sunucu kurulur bilmiyoruz, Steam'den veya WhatsApp'tan devam ediyoruz

10 kere talep açtım. Hepsine bot cevap verdi. Ve ne göreyim çözüldü olarak işaretlendi.
Çözüldü olarak işaretlense bile aşağıda yanıt ekleme seçeneği olması lazımdı.

Görseli atan kişiler sunucudan yasaklandı. Fakat onların yanında bende Discord tarafından yasaklandım. Onlar ceza aldı mı bilmiyorum.

Çözüldü olarak işaretlense bile aşağıda yanıt ekleme seçeneği olması lazımdı.

Evet var yazıyorum ama cevap vermiyorlar. Hesabınız açıldı diye mail geldi. Aynı anda kapatıldı maili geldi. Dalga geçiyorlar sanki.

Cihaz banı yemedim sanırım. Bilgisayarda cihaz banı yeniliyor mu? Başka hesaptayım şu an hesabım kapatılmadı.

Benim de bir gif yüzünden hesabım şu an en yüksek risk seviyesinde. Ve destek talebini geçiştiriyorlar

Cihaz banı yemedim sanırım. Bilgisayarda cihaz banı yeniliyor mu? Başka hesaptayım şu an hesabım kapatılmadı.
İP ban atıyorlar, benim ikinci hesabım da kapandı bu yüzden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…