Jahrein Fan

Üstün
Makaleler
4
Ben hâlâ kullanıyorum sizde hala kullanıyor musunuz?

Ekran Alıntısı.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben aslında yenilenmiş bir Windows Vista üretecektim. Beni o kadar yordu ki 1 haftalık çalışmamı iptal edip sildim. Windows 7 varken Windows Vista mantıksız geliyor. Gerçi bu dönemde Windows 7 de kalmadı ama gene de sen bilirsin.

Ben aslında yenilenmiş bir Windows Vista üretecektim. Beni o kadar yordu ki 1 haftalık çalışmamı iptal edip sildim. Windows 7 varken Windows Vista mantıksız geliyor. Gerçi bu dönemde Windows 7 de kalmadı ama gene de sen bilirsin.

Bende Windows 7'den geçtim bence hiçbir Windows Vista kadar iyi olamadı hatalı diyorlar ama doğru SP2 ISO ile kurulum yapınca gram hata almadım sadece Wireless adaptör destek olmadığı için hata aldım ama önemli değil evde boş duran telefondan USB ile Wi-Fi'deki interneti bağladım.

Bende Windows 7'den geçtim bence hiçbir Windows Vista kadar iyi olamadı hatalı diyorlar ama doğru SP2 ISO ile kurulum yapınca gram hata almadım sadece Wireless adaptör destek olmadığı için hata aldım ama önemli değil evde boş duran telefondan USB ile Wi-Fi'deki interneti bağladım.
Windows 7 altyapı ve stabillik açısından gerçekten Windows Vista'dan daha iyi ve daha güvenli. Aralarında aşırı fark gördüm. Bu arada "Legacy Update" projesini öneririm. Cihazın eski olduğu için mi eski işletim sistemi kullanıyorsun?

Windows 7 altyapı ve stabillik açısından gerçekten Windows Vista'dan daha iyi ve daha güvenli. Aralarında aşırı fark gördüm. Bu arada "Legacy Update" projesini öneririm. Cihazın eski olduğu için mi eski işletim sistemi kullanıyorsun?

Hocam eski Windows sevdiğim için kullanıyorum yoksa Windows 8.1 kaldırabilecek güçte bence donnanım evet aslında Windows 7 tak çalıştır kat kat daha iyi ama ilk bilgisayarım Windows 10'du kasıyordu bu yüzden Windows Vista kurmuştum ve acayip beğenmiştim artık hep Windows Vista kullanasım geliyor.

Windows 11 kullanıyorum uzun bir süre boyunca Linux distorlarını kurmayacagım ana sisteme laptop belkii. En son kurdum 1.000 TL dediler formata :)

Hocam flash belleğe kendiniz kurun bence. Daha ucuz.
En son şu Rufus'dayken MBR GPT olayını anlamadıydım MBR olarak algılanmış sonra Linux kurduktan sonra ext4 olarak bicimlerindirilmiş PC de takılı SSD görmedi PC cok ugraştım ama en PC arkadaş geldi yaptı 1K'den kurtulduk vallahi.

Son düzenleyen: Moderatör: