Hocam eski Windows sevdiğim için kullanıyorum yoksa Windows 8.1 kaldırabilecek güçte bence donnanım evet aslında Windows 7 tak çalıştır kat kat daha iyi ama ilk bilgisayarım Windows 10'du kasıyordu bu yüzden Windows Vista kurmuştum ve acayip beğenmiştim artık hep Windows Vista kullanasım geliyor.
Windows 10 LTSC sürümünü denemeye ne dersin?

Bu devirde kesinlikle Windows Vista kullanılmamalı. Size tavsiyem, 2015 veya 2016 LTSB sürümlerinden birini kullanmanız. Bu sürümler hem cihazınızın kaldırabileceği düzeyde hem de hâlâ güncelleme alıyor.

Windows Vista cidden çok kötü bir işletim sistemi görsel olarak süper fakat performans olarak berbat. Windows XP bile daha iyi iş yapıyor Vista'ya kıyasla. Windows 7 yükleyin en azından Vista kullanılacak gibi değil.

Windows 7 altyapı ve stabillik açısından gerçekten Windows Vista'dan daha iyi ve daha güvenli. Aralarında aşırı fark gördüm. Bu arada "Legacy Update" projesini öneririm. Cihazın eski olduğu için mi eski işletim sistemi kullanıyorsun?
Windows 7 bence de daha iyi, çocuğa sorsan o dönemlerde Vista mı ? 7 mi diye o da 7 der. Ne kadar benzerlik taşısa da öyle. Yamulmuyorsam ve yanlış hatırlamıyorsam Windows XP'den sonra Vista kullandım çünkü bilgisayar 7 kaldırmıyordu sene 2012'ye kadar kullanmış olmam lazım çünkü 2012 de artık Windows 8 kaldıran bir bilgisayara geçtim vista olan bilgisayar başkasına kaldı Casper'dı o zaten. Normalde 7 kaldıracaksa da ben o kadar meraklı bir çocukluk geçirmişim ki işlemciyi yakmayı başarmışım bakın anakart değil işlemciyi yakmışım veyahut bilgisayarcı yalan söyledi. Her neyse daha düşük işlemci takıldı içine o yüzden vista baya kullanmış bulundum. Öncelikle widget olayı ve oyunları çok güzeldi. Tasarımları da çok iyi hissettiriyordu, şimdi konuyla veya benim mesajımla ne alakası ? Var da benim mesajımı alıntıladın dersen o kısmına gelecek olursam. Beni kuzenim zorlan beni döve döve zengin bir arkadaşının evine götürdü istemeden beraber gitmiştik, bende küçüğüm o zamanlar yaşımı tahmin ediyorum söylemiyim. Ne alakaysa insan oyun oynar vs. biz gittik ilk iş onun odasına girdik ve bilgisayarına oturduk oda hayır demedi 3 kişi bir bilgisayar kurcalıyoruz. Bende inceledim anladım ki bu bir Windows 7 ve diyorum ki Windows 7 daha iyi, hepsinden de yaş olarak küçüğüm beni saymıyorlar, bana diyor ki zaten benziyorlar senin ki daha iyi bende diyorum ki tekrar 7 çok iyi ama tabii dinleyen kim ? Onlar ben demesem farkı anlayamayacaklar. Sonra zaten kendim araştırarak öğrendim ki zaten Microsoft Windows Vista'yı geliştirip 7 sürümünü geliştirdi yani bunu bilmek bu kadar zor olmamalı. Eminim hala Vista'ya 7 ve 7'ye de vista diyen vardır ülkede. Keşke 7 ve XP sürümünü uzun süre kullansaydım Vista yerine çünkü Vista harbi sıkıntı. XP okul bilgisayarlarında kullandım ama 7 çok az kullandım. Pişmanım resmen, ömrüm efsaneleri kaçırmakla geçmiş 8'de pek hoşuma gitmemişti Vista'dan sonra. Windows 10 ile 11'e okeyim.

Not: Bu bir isyan mesajıdır.

Son düzenleme:
@4323 Windows 7 aslında geliştirilmiş bir Windows Vista'dır zaten. Windows Vista büyük bir değişim idi ancak Windows 7 değişim değil gelişimdi. Bana göre de yapılmış en iyi Windows sürümü Windows 7'dir. Keşke günümüzün şartlarına uygun olsa da kullansak...

@4323 Windows 7 aslında geliştirilmiş bir Windows Vista'dır zaten. Windows Vista büyük bir değişim idi ancak Windows 7 değişim değil gelişimdi. Bana göre de yapılmış en iyi Windows sürümü Windows 7'dir. Keşke günümüzün şartlarına uygun olsa da kullansak...
Keşke ya şu 11'e Windows Xp veya 7 özelliği veya teması getirseler ona bile razıyım official şekilde.

Son düzenleyen: Moderatör: