Half-Life temalı bir setup kurma niyetim vardı, daha bu başlangıcı. Kafamda başka projeler de var. Sizce nasıl? %100 tamamlamış değilim, kablo düzeni falan yok daha. Fakat önerileriniz ve fikirleriniz olursa belirtmenizi isterim. 10 üzerinden kaç verirsiniz sizce?
Detaylar
Kim cevapladı?Sayenizde para harcama bahanesi çıktı bana da.
Aklıma yazayım, bir gün motivasyonum olduğunda ben de yapayım bir şeyler.
Aklınızdaki şeyler nedir bilmiyorum ama bu haliyle de gayet güzel olmuş, beğendim. Elinize sağlık.
Aklınızdaki şeyler nedir bilmiyorum ama bu haliyle de gayet güzel olmuş, beğendim. Elinize sağlık.
Yerçekimi silahı ve tau topunun maketlerini yaptırıp özel bir rafta sergilemek istiyorum. 3D Gordon Freeman figürü bulabilsem onu da ekleyeceğim. Şu anlık aklıma gelenler bunlar. Yurtdışı alışverişi mümkün olsaydı, oradan almak istediğim çok şeyler vardı.Sayenizde para harcama bahanesi çıktı bana da.Aklıma yazayım, bir gün motivasyonum olduğunda ben de yapayım bir şeyler.
3D işi yapan kişilere sordum, yapılabilir dediler fakat kargodan tırsıyorum biraz. Direkt orijinal levye alıp boyasam mı diye düşünmedim değil.Bir tane levye gerekli bence
3D yazıcıdan falan yaptırılabilir ama beğendim.
Bence gayet güzel fikirler. Bir de yukarıdaki arkadaşımızın dediği gibi bir levye de iyi gider.Yerçekimi silahı ve tau topunun maketlerini yaptırıp özel bir rafta sergilemek istiyorum. 3D Gordon Freeman figürü bulabilsem onu da ekleyeceğim. Şu anlık aklıma gelenler bunlar. Yurtdışı alışverişi mümkün olsaydı, oradan almak istediğim çok şeyler vardı.
Zamanı mühim değil, ne zaman tamamlarsanız paylaşın mutlaka ve beni etiketleyin. Görmek ve kendimi motive etmek istiyorum.
Ekledikçe bir şeyler burada paylaşırım hocam bu konu altında. Fikirler önemli, aklıma gelen ama yapamadığım çok şeyler var, çoğu da özellikle yurt dışında maalesef.Bence gayet güzel fikirler. Bir de yukarıdaki arkadaşımızın dediği gibi bir levye de iyi gider.
Zamanı mühim değil, ne zaman tamamlarsanız paylaşın mutlaka ve beni etiketleyin. Görmek ve kendimi motive etmek istiyorum.![]()
Pixel TB
Uzman
Yer çekimi silahı ve tau topunun maketlerini yaptırıp özel bir rafta sergilemek istiyorum. 3D Gordon freeman figürü bulabilsem onu da ekleyeceğim. Şu anlık aklıma gelenler bunlar. Yurt dışı alışverişi mümkün olsaydı, oradan almak istediğim çok şeyler vardı.
3D işi yapan kişilere sordum, yapılabilir dediler fakat kargodan tırsıyorum biraz. Direkt orijinal levye alıp boyasam mı diye düşünmedim değil.![]()
Bende Pokemon figürleri aldıydım daha 1 hafta oldu kırılma durumu olmadı ama belli olmaz.
Yine de levye yapılması en kolay olanı olmalı. Çok küçük bir şey olmazsa ve paketleme kötü olmazsa kırık gelme ihtimali çok düşük olur diye düşünüyorum. Levye aşırı küçük detaylar içermiyor kırılacak kadar.
Daha önce yaptırmıştım, kırık geldi. Sonradan satıcı değiştirdi sağ olsun fakat levye ince uzun ya, genelde PLA malzeme çıt diye gidiyor. Ben de ufak tefek değil, direkt orijinal levye boyutunda bir şey istiyorum. Ondan dolayı kargocular kırar diye düşündüm.Bende Pokemon figürleri aldıydım daha 1 hafta oldu kırılma durumu olmadı ama belli olmaz.
Yine de levye yapılması en kolay olanı olmalı. Çok küçük bir şey olmazsa ve paketleme kötü olmazsa kırık gelme ihtimali çok düşük olur diye düşünüyorum. Levye aşırı küçük detaylar içermiyor kırılacak kadar.
Pixel TB
Uzman
Daha önce yaptırmıştım, kırık geldi. Sonradan satıcı değiştirdi sağ olsun fakat levye ince uzun ya, genelde pla malzeme çıt diye gidiyor. Ben de ufak tefek değil, direkt orijinal levye boyutunda bir şey istiyorum. Ondan dolayı kargocular kırar diye düşündüm.
Sağlam darbe alırsa kırılabilir onda yapacak pek bir şey yok. Benim demek istediğim kol bacak kuyruk gibi ince parçalar daha kolay kırılıyor levye en azından öyle değil yine de sağlam paketlenmeli gerisi kargoya bakıyor artık.
Fenaaa... Bir tur versene.