Fg/mg olan krampon giyilir mi sizce, bileğe zarar verir mi bilek destekli olsa da?
Krampon her sahada giyilir. Zemin iyi olduktan sonra dişli olmasının bir önemi yok, ayağınıza zarar vermez. Kaç kez halısaha yaptım, yeri geldi patates tarlası gibi zeminde oynadım yeri geldi sıfır, mis gibi zeminde oynadım. Önemli olan zemin, eğer patates tarlası gibiyse dişli dişsiz fark etmez ayağınıza zarar verir. Dişli olması zemine tutuş sağlar, kesinlikle tavsiye ederim.

Bu dedigin ayakkabida dişleri var ise sakıncalı tavsiye etmiyorum cunku zemine tam tutunamaz. Halisaha ayakkabisi giymelisin.
İki ayrı görüş var emin olamadım. Nike akademi dişsiz ayakkabı bulamadım zaten? Ne yapacağım bilmiyorum.

Dişli ayakkabılar daha çok zemine tutunur, amacı zemine tutunmak zaten dişlerin. Basınç yüzeyini azaltarak ,dişler sayesinde, zemine tutuşu arttırmayı sağlar. Futbolcular boşuna dişli krampon giymiyor, zemine daha iyi tutunabilmek için giyiyorlar. Halısaha ayakkabıların tabanı düz olduğu için çok kayarsınız, özellikle kış aylarında. Saha hafif ıslak olsun kendinizi yerde bulursunuz maç içerisinde. Krampon kesin önerimdir.

Dişli ayakkabılar daha çok zemine tutunur amacı zemine tutunmak zaten dişlerin. Basınç yüzeyini azaltarak, dişler sayesinde, zemine tutuşu arttırmayı sağlar. Futbolcular boşuna dişli krampon giymiyor, zemine daha iyi tutunabilmek için giyiyorlar. Halı saha ayakkabıların tabanı düz olduğu için çok kayarsınız, özellikle kış aylarında. Saha hafif ıslak olsun kendinizi yerde bulursunuz maç içerisinde. Krampon kesin önerimdir.

Bileğe yük, bilek dönmesi vs neden olmaz mı krampon, fg, mg mi almam lazım hocam? Hangi Nike modelini önerirsiniz?

Dişli ayakkabılar daha çok zemine tutunur amacı zemine tutunmak zaten dişlerin. Basınç yüzeyini azaltarak, dişler sayesinde, zemine tutuşu arttırmayı sağlar. Futbolcular boşuna dişli krampon giymiyor, zemine daha iyi tutunabilmek için giyiyorlar. Halı saha ayakkabıların tabanı düz olduğu için çok kayarsınız, özellikle kış aylarında. Saha hafif ıslak olsun kendinizi yerde bulursunuz maç içerisinde. Krampon kesin önerimdir.

Krampon dedigimiz uzun dişe sahip ayakkabilar halidaha icin uygun degil. Halı saha icin halı saha ayakkabisi şart. Uzun olan dişli kramponlar çim sahada topraga saplanir seni sabit tutar boyle calisir bunlar. Onu halisahada kullanirsan kayarsin surekli duzgun tutunamazsin zemine. Gecmiste futbol kulubundeydim 3 yil boyunca.