Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Beklemek zorundasın, yoksa sonuç değişmeyecek. 1 yılda ne değişti de milletin seçeceği kişi değişsin? O zaman da mülteci sorunu vardı, o zaman da adalet yoktu, o zaman da eğitim böyleydi. Şu an her şey aynı şekilde devam ediyor ve hatta daha kötüye gidiyor. Yani cidden sıkıldım hemen seçim olsun demenizden. Daha 1 sene oldu seçileli, millet oyunu mu değiştirecek 1 yılda? Bekleyin 2 sene daha, erken seçim o zaman olabilir ama bu kadar sürede sonuç değişmeyecek.
Umarım erken seçim olur hocam. Tek umut. Ama sadece umut

Gerçek bir değişim için halkın tamamının örgütlenmesi gerek. Bu çok zor. Ülke yarı yarıya birbirini yer durumda. En ufak bir şarkı da bile millet birbirini yerken hem de.

O ortadoğu gorillerine karşı ortaokuldan beri sesimi çıkarıyorum ben. Gelin bi anımı anlatayım: Yıl 2016, daha yeni yeni geliyor o goriller. Benim ailem muhafazakar bir aileydi ve okullarda o ara onlar bizim din kardeşimiz propagandası yapılıyordu. Ben ise tam o zamanlar aşırı dine maruz kaldığım için ufaktan sekülerleşmeye başlamıştım ve ar*p ırkçılığım başlamıştı. Ayrıca ailemde ufak bire kırılma olduğu için korumacı bir kişiliğe sahiptim. Bir gün elin Iraklı ar*bı, yeni gelen bir Kürt arkadaşımı zorbalıyordu. Çocuk ayı gibi ama bende kick-boksçuyum. Yeni ergenliğe girdiğim için de sesim kalın diğer çocuklara göre. Borum kattaydı sınıfımız. Ben içeri bi girdim, çocuğu tek yumrukta yere serdim, 'Napıyosun lan sen' diye. Arapça bi şeyler dedi anlamadım. Kürt arkadaşıma sordum, 'hiçbir şey demeden yerime geçmek istedi' dedi. Çocuğun üstüne çıkıp dövmeye başladım. Etrafımda kimse kalmamış, bi baktım hepsi beni üstünden almaya çalışıyor. Aldılar da. 21 erkek üstünden zor aldı. Beni tutan arkadaşıma zarar vermeyecek şekilde omuz attım, kaçan ar*bı yakaladım bi daha dövdüm nereye kaçıyosun diye. Ertesi gün yine aynı sınıftayız. Çocuk bu sefer başka arkadaşımı zorbalıyor. Arkadaşım hemen yanıma geldi böyle böyle yaptı diye. Bi baktım Kratos gibi, çocuk okuldan gitti ondan sonra. Kaydını sildirmiş. Benim okulumda daha 2016 yılında tam 1200 ar*p vardı. BİN İKİYÜZ! Okul nüfusu 3000 kişi zaten. Adapte olmaya çalışıyor ve b*k gibi kokuyorlardı. Yıllarım böyle geçti. Okulun son haftası, mezun olup gideceğiz. İstiklal Marşını okurken gülmeye başladı bunlar. Görüyorum çünkü bayrağı ben çekiyorum. Güldüğünü gördüğüm herkesi okul bittikten sonra yakaladım. Bu kadar rezil ve saygısız bir ırk. Millet ise salaklıklarından dolayı, din kardeşimiz propagandasına kurban gitti ne yazık ki. Hala Twitter'da böyle aveller var. İnsanları zehirlemeye çalışanlar. Duyar kasmak değil amacım bu cümleyle: Benim Mehmetçiğim ortadoğuda bunların terörüyle uğraşıp şehit olurken, bu goriller benim Mehmet Akif'imin marşıyla dalga geçerler, Atatürk'ümün, Türk Milletinin topraklarında, sırf bir propaganda yüzünden benim ırkımı ezerlerse, ben de onların ırkını ezerim. Hiçbirine de üzülmem. Ortaokuldaki nefretim şu an katbekat artmış durumda. Yaşımı merak edenler için 19 yaşındayım. Bu olaylar ben 11-12 yaşındayken oluyor. Bu kadar erken ve derin bir nefret işte.

Eklemeyi unutmuşum: Ben twit atsam, halkı galeyana getirmekten gözaltına alınır ve sicilime leke sürerim. Sokakta bağırsam aynı, Retweet atsam aynı. Fikrimi belirtemiyorum. Sadece tanıdıklarımı doğru yola çevirmek için sürekli bu sorunu açıyorum.
Zaten 2023 seçimlerinide mülteciler sayesinde kazandılar. Mülteciler ve Bazı 45 yaş üstü koyu AKP'liler
Onların katılımları %1'i geçmez. Kazanma sebepleri, bazılarının pirosu. Evet Kılıçdaroğlu'nun dürüst ve yozlaşmamış birini olduğunu biliyorum ama salaklık yaptığını düşünüyorum. Bunca ısrara rağmen aday olduysa muhakkak bir salaklık veya art niyet vardır. Seçimin sorumlusu Türk milleti değildir bana kalırsa.

Son düzenleme:
Umarım erken seçim olur hocam. Tek umut. Ama sadece umut
Erken seçimin olma ihtimali yüzde sıfır. Olmasını da desteklemiyorum halk seçmiş adamı kim ne derse desin halkın çoğunluğunun seçtiği kişi neden belirli tarihten önce tekrar seçime giriyor?

Benim oyum LDP'ye fakat şimdi beklemek zorundasınız erken seçim meçim yok umarım da olmaz.

Erken seçimin olma ihtimali yüzde sıfır. Olmasını da desteklemiyorum halk seçmiş adamı kim ne derse desin halkın çoğunluğunun seçtiği kişi neden belirli tarihten önce tekrar seçime giriyor?

Benim oyum LDP'ye fakat şimdi beklemek zorundasınız erken seçim meçim yok umarım da olmaz.
LDP dediğiniz Liberal Demokratik Parti, değil mi hocam?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.