Arkadaşlar merhaba. Son birkaç gündür Hall sensör sorununu yaşıyorum. Bilgisayarım HP Victus 16 S0007-NT modeli. Bilgisayarı 2024 Kasım ayında aldım, yani 6 ayı geçti. Bu yüzden direkt iade edemiyorum. Servise vereceğim fakat ne Hall sensör fişinin çekilmesini ne de anakart değişimini istemiyorum. Çünkü fiş çekilirse sıcaklıkların aşırı şekilde artma ihtimali var, anakart değişirse de bu sorunun tekrarlama şansı bulunuyor. Ben bu bilgisayarı elimden çıkarmak istiyorum. Nasıl ücret iadesi alabilirim?
Detaylar
Kim cevapladı?Anladım. Peki hocam, mesela ben bilgisayarı servise göndersem ve zaten çoğu servise gönderilen Victus laptoplar, 'Yurtdışından parça geliyor.' denilerek geçiştirilip serviste bekletiliyormuş. 21 iş gününü geçerse iade etme hakkım oluyor mu? Belki böylece ücret iadesi alabilirim.Hocam biraz zor gibi. Garanti yeni laptop verebilirler. Sonuçta bunlar kronik sorunlu modeller.
@Hasan Merkit Hocam, sizin öneriniz nedir?Siz zaten bu durumu yaşamıştınız.Yardımcı olabilirseniz mutlu olurum.
Mathreax
Çalışkan
Hocam ne yaptınız durum nedir? Bende aynı durumdan servise verdim ve 20 iş günü geçtiği için değişim talebi yaptım, kayıt açtılar bana ulaşmalarını bekliyorum.@Hasan Merkit Hocam, sizin öneriniz nedir?Siz zaten bu durumu yaşamıştınız.Yardımcı olabilirseniz mutlu olurum.
Yeni konular
-
-
-
-
Oyunlarda high ve ultra grafik seçenekleri arasında ciddi fark var mı?
- Unlishimaide
-
-
-
-
-