muslumfidel
Başarılı
HP Victus 16 S00 bilgisayarımı, kronik hale gelen hall sensörü sorunu nedeniyle servise verdim. Bu hafta 20 iş günü dolmuş olacak. Yaklaşık 2 gün kaldı ve hâlâ kontrol ettiğimde, yurt dışından parça beklendiği bilgisi yazıyor. İade istemiyorum, bunun yerine değişim talep etmeyi düşünüyorum. Modelin hâlâ satışta olup olmadığından emin değilim, bu nedenle yenisini vermemek için oyalıyor olabilirler.
Cihazı servise verdiğim tarih servis sitesinde yazıyor, ayrıca servis giriş bilgisi e-posta ile tarafıma iletildi. Ürünü paketlerken, paketlemeden önce ve sonra detaylı video çektim; olası bir hasarın benden kaynaklanmadığını kanıtlamak için.
Şimdi hangi belgeleri kullanarak, kime e-posta göndermem gerekiyor? Önce telefonla mı görüşmeliyim? Tüketici Hakem Heyeti'ne (THH) hangi durumda başvurmalıyım?
Yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Cihazı servise verdiğim tarih servis sitesinde yazıyor, ayrıca servis giriş bilgisi e-posta ile tarafıma iletildi. Ürünü paketlerken, paketlemeden önce ve sonra detaylı video çektim; olası bir hasarın benden kaynaklanmadığını kanıtlamak için.
Şimdi hangi belgeleri kullanarak, kime e-posta göndermem gerekiyor? Önce telefonla mı görüşmeliyim? Tüketici Hakem Heyeti'ne (THH) hangi durumda başvurmalıyım?
Yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Son düzenleyen: Moderatör: