Hamburgerdeki Domuz Eti Harika

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 80
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 2B
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

80

Başarılı
İlk 1.000!
Makaleler
1
Pizzadaki domuz etini genellikle beğenmiyorum fakat hamburger ile harika gidiyor. Daha önce domuz etini denediyseniz ve beğenmediyseniz hamburger ile birlikte denemenizi kesinlikle öneririm.

Hangi yemek zincirinin eti iyidir, hocam?
Genellikle VIPS gibi ufak ama zincir olan restoranları ya da yerine göre yerel restoranları tercih ediyorum fakat Popeyes ve KFC ile de harika gidiyor. Buradaki Popeyes, Türkiye’dekinden daha kötü ama domuz eti ile birlikte sattıkları burgerleri cidden çok güzel.

İyiymiş. Afiyet olsun hocam.

Popeyes ve KFC sadece tavuk satmıyor muydu

Popeyes severim de en iyi hamburger kırmızı etle bence, tavukla değil . Tavuk olunca farklı bir şeye dönüyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence tavuk burger, et burgerden daha iyi. Domuzu denemedim ama zincirlerin et burgerlerini pek beğenmiyorum.
Benim için ikisinin yeri de farklı. Domuz etini genellikle ek malzeme olarak koyuyorlar. Her iki burger ile de çok iyi gidiyor.

Popeyes sadece tavuk satmıyor muydu?
Yeşillik ekler gibi domuz eti de ekleyebiliyorsunuz. Hem tavuk hem domuz oluyor.

Pizzadaki domuz etini genellikle beğenmiyorum fakat hamburger ile harika gidiyor. Daha önce domuz etini denediyseniz ve beğenmediyseniz hamburger ile birlikte denemenizi kesinlikle öneririm.

Afiyet olsun hocam öneriniz için sağ olun ancak domuz etini yiyemem ama fikrinize saygı duyuyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…