- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
- Makaleler
- 4
Hangi yemek zincirinin eti iyidir hocam?Pizzadaki domuz etini genellikle beğenmiyorum fakat hamburger ile harika gidiyor. Daha önce domuz etini denediyseniz ve beğenmediyseniz hamburger ile birlikte denemenizi kesinlikle öneririm.
Afiyet olsun, domuz şöyle böyle diyenler gelmeden yerimi alıyorum.
Bence tavuk burger et burgerden daha iyi. Domuzu denemedim ama zincirlerin et burgerlerini pek beğenmiyorum.
Bence tavuk burger et burgerden daha iyi. Domuzu denemedim ama zincirlerin et burgerlerini pek beğenmiyorum.
- Makaleler
- 7
Afiyet olsun hocam, ne diyelim.
Son düzenleyen: Moderatör:
- Makaleler
- 1
Genellikle VIPS gibi ufak ama zincir olan restoranları ya da yerine göre yerel restoranları tercih ediyorum fakat Popeyes ve KFC ile de harika gidiyor. Buradaki Popeyes, Türkiye’dekinden daha kötü ama domuz eti ile birlikte sattıkları burgerleri cidden çok güzel.
- Makaleler
- 4
İyiymiş. Afiyet olsun hocam.Genellikle VIPS gibi ufak ama zincir olan restoranları tercih ediyorum fakat Popeyes ve KFC ile de harika gidiyor. Buradaki Popeyes, Türkiye’dekinden daha kötü ama domuz eti ile birlikte sattıkları burgerleri cidden çok güzel.
Popeyes ve KFC sadece tavuk satmıyor muyduGenellikle VIPS gibi ufak ama zincir olan restoranları ya da yerine göre yerel restoranları tercih ediyorum fakat Popeyes ve KFC ile de harika gidiyor. Buradaki Popeyes, Türkiye’dekinden daha kötü ama domuz eti ile birlikte sattıkları burgerleri cidden çok güzel.
Popeyes severim de en iyi hamburger kırmızı etle bence, tavukla değil
Son düzenleyen: Moderatör:
- Makaleler
- 1
Benim için ikisinin yeri de farklı. Domuz etini genellikle ek malzeme olarak koyuyorlar. Her iki burger ile de çok iyi gidiyor.Bence tavuk burger, et burgerden daha iyi. Domuzu denemedim ama zincirlerin et burgerlerini pek beğenmiyorum.
Yeşillik ekler gibi domuz eti de ekleyebiliyorsunuz. Hem tavuk hem domuz oluyor.
Pizzadaki domuz etini genellikle beğenmiyorum fakat hamburger ile harika gidiyor. Daha önce domuz etini denediyseniz ve beğenmediyseniz hamburger ile birlikte denemenizi kesinlikle öneririm.
Afiyet olsun hocam öneriniz için sağ olun ancak domuz etini yiyemem ama fikrinize saygı duyuyorum.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Yeni konular
-
-
-
-
-
Sisteme GTX 1660 Super takınca ekran donma ve BIOS'a atma sorunu
- Murathan_2311
-
-