Ertuğ Eroğlu
Yetkin
- Makaleler
- 1
Animasyon filmlerini çok severim. Pardon seçim ile ilgili imiş. 

Siz söyleyince dikkat ettim. Adam hakikaten bağımsız aday numarası yapıyor.Adam çok iyi bağımsız aday numarası yapıyor. Sitede parti adı bulan cennetlik.
Forumda sizin gibi güzel insana gerçekleri konuştuğunuz için bizi kendinizden mahrum bırakmayın derken ve gerçekleri konuşan güzel düşünen ve her şeyi güzel yorumlayan insana ihtiyaçımız var derken boşa konuşmuyorduk. Yorumunuz o kadar güzel ki anlatamam ellerinize sağlık.3 dakikami kafami suya sokarak geciririm daha iyi. En azindan nefes tutmayi ogrenirim.
Teşekkürler efenim.Forumda sizin gibi güzel insana gerçekleri konuştuğunuz için bizi kendinizden mahrum bırakmayın derken ve gerçekleri konuşan güzel düşünen ve her şeyi güzel yorumlayan insana ihtiyaçımız var derken boşa konuşmuyorduk. Yorumunuz o kadar güzel ki anlatamam ellerinize sağlık.
bu sefer katılmıyorum. bu adamlar ülkeyi işgalden kurtardı.3 dakika bunu izleyeceğime yeni nesil Türkçe rap dinlerim daha iyi.
Seçim sonrasında esnafla, halkla buluşmaz. Ayrıca animasyon mükemmel. (!)Cumhur İttifakı'nın İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ tarafından yayınlanan animasyon seçim tanıtım filmi.