Başarısız değil, tek problem batarya aslında, Tabii Tesla bu işi çok iyi yapıyor, aksine içten yanmalı motorlardan 1.5-2 kat daha verimli ve güçlü.Hocam bu dediğimi bir kenara not et 2030’da araba piyasası 2008-2009 dönemleri gibi olacak. Elektrikli arabalar gayet başarısız ilerliyor şu an. Elektrikli arabalar bitecek, yerine hibrid arabalar devam edecek.
Detaylar
Kim cevapladı?Katılıyorum bu söylediğine, o yüzden bu işlere girmemek en iyisi. Klasik yoldan devam.Hocam bu dediğimi bir kenara not et 2030’da araba piyasası 2008-2009 dönemleri gibi olacak. Elektrikli arabalar gayet başarısız ilerliyor şu an. Elektrikli arabalar bitecek, yerine hibrid arabalar devam edecek.
SUV sevilecek araba değil. Müşterinin Crossover açlığı sebebiyle Mercedes A serisi ve B serisini bitireceğini duyurdu. Umarım sadece SUV araçlar kalmaz. İleriki yıllarda Hatchback ve SW arabalar görmek istiyoruz.Tesla, BMW, bu ikili dışında tek tük sevdiğim modeller var. SUV'lardan nefret ederim, babam da SUV sevdalısı ve maalesef arabamız devasa bir SUV.
Aslında motorsikletlerden daha çok hoşlanıyorum ama araba kullansam şu şu modelleri kullanırım dedirten modeller var kafamda.
Iran Khodro ve Lada sevdiğim markalardır.
5 yıl içinde gerçekleştireceğim hayalim...
15-20 yıl sonraki hayalim...
15-20 yıl sonraki hayalim...
Hocam, sadece soğuk hava koşulları değil. Sıcak havada da aşırı ısınacak ve daha fazla radyasyon yaymaya başlayacak. Ki elektrikli arabalardan yangın çıkarsa elektrik yangınını söndürebilecek bir bileşik yok. Elektrik kaynaklı yangınlar suyla sönmüyor.Başarısız değil, tek problem batarya aslında, Tabii Tesla bu işi çok iyi yapıyor, aksine içten yanmalı motorlardan 1.5-2 kat daha verimli ve güçlü.
Fakire elektrikli arabaları alıştıracaklar benzin/dizel tüketmesin diye. Zenginler kara düzenden devam edecek.
Aslında beğendiğim SUV modeller var ama devasa araçlar, hani ailecek uzun yola çıkıyoruz, ben sürmeye korkuyorum, şehir içinde sürtme korkusu var, her yere hakim olamıyormuş gibi hissediyorum. Araba kullansam kesinlikle küçük araç tercih ederim.SUV sevilecek araba değil. Müşterinin Crossover açlığı sebebiyle Mercedes A serisi ve B serisini bitireceğini duyurdu. Umarım sadece SUV araçlar kalmaz. İleriki yıllarda Hatchback ve SW arabalar görmek istiyoruz.
Tabii ben motorcuyum, motordan devam
SUV modelleri bana kalırsa eski RR’ler, G-Class’lar ve X1, GLA gibi büyük ve küçük SUV modelleri olarak kalmalı. Ayrıca bir aracın SUV olabilmesi için bence 7 koltuk seçeneğinin olması gerekir.Aslında beğendiğim SUV modeller var ama devasa araçlar, hani ailecek uzun yola çıkıyor, ben sürmeye korkuyorum, şehir içinde sürtme korkusu var her yere hakim olamıyormuş gibi hissediyorum. Araba kullansam kesinlikle küçük araç tercih ederim.
Tabii ben motorcuyum, motordan devam.
Motoru beslemek için başka bir yol lazım, daha temiz ve zararsız, batarya işi gerçekten sıkıntı. Aslında Hibritler gerçekten çok iyi bu konuda.Hocam, sadece soğuk hava koşulları değil. Sıcak havada da aşırı ısınacak ve daha fazla radyasyon yaymaya başlayacak. Ki elektrikli arabalardan yangın çıkarsa elektrik yangınını söndürebilecek bir bileşik yok. Elektrik kaynaklı yangınlar suyla sönmüyor.
Fakire elektrikli arabaları alıştıracaklar benzin/dizel tüketmesin diye. Zenginler kara düzenden devam edecek.
Yiğidowski
Üstün
Audi, Mercedes ve Nissan (GT-R).