herousta26 8

Uzman
Normalde Ezio üçlemesi için indirim bekliyorum fakat 1-1,5 aydır hala gelmedi. AC Mirage, Valhalla, Odyssey, Origins ve Rogue indirimde hangi oyun ile seriye başlamalıyım? Yoksa Ezio üçlemesi için indirim mi beklemeliyim? Hiç AC oynamadım.

@herousta26, Son oyunların 1-2 tanesi hariç serinin bütün oyunlarını oynadım. Yeni nesil arasında en iyi oyun bana göre Odyssey, üstüne düşünülmüş bir yapım onu deneyebilirsiniz. Vallhalla yine Viking teması seviyorsanız bakılabilir, aksi halde yine Odyssey öneririm.

@herousta26, Son oyunların 1-2 tanesi hariç serinin bütün oyunlarını oynadım. Yeni nesil arasında en iyi oyun bana göre Odyssey, üstüne düşünülmüş bir yapım onu deneyebilirsiniz. Vallhalla yine Viking teması seviyorsanız bakılabilir, aksi halde yine Odyssey öneririm.
Zaten sanırsam kronolojik olarak ilk yapım. Hangi sürümünü önerirsiniz?

Hic AC oynamamis birine sahsen kesinlikle Ezio uclemesini onerirdim. Seri cunku bu uclemeden sonra kalite olarak dusuyor bayagi. Indirim bekleyin bence.

Ezio uclemesi disinda gerek duz hali, gerek remake hali olsun, AC4 de oldukca guzel. AC Unity'ye de baktiktan sonra sahsen siz olsaydim seriyi salardim. Buyuk Far Cry fani olarak ''Ubisoft formulu'' insani gercekten yoran bir sey oldugunu soyleyebilirim. Katilmayan olacaktir tabii, saygi duyarim.

@herousta26, Hayır, sıralama Origins > Odyssey > Valhalla diye gidiyor olması lazım. 1.5.6 sürümü çıktı Odyssey için ancak yama konusunda problemli. O yüzden 1.5.3'de deneyebilirsiniz.
Şimdi baktım da Odyssey MÖ 431, Origins ise MÖ 41 yıllarında geçiyor. Yama konusunda problemli derken, yama yüklenmiyor mu?

Ben net Odyssey derim. Kendini tekrar etmeyen, seviye atlamanın bir numarasının olduğu bir oyun. Tekrar etmiyor derken karakter anlamında diyorum, yoksa düşmanlar mekanlar ediyor tabii. Origins Valhalla falan oynadım Odyssey en çeşitlisi ve iyisi bence. Eski oyunlarının mekaniklerini sevmiyorum şahsen.

Senin zevkine bagli. Yeni oyunlar Assassin's Creed degil; historical, open world RPG. Sahsen gizlilik sevmedigimden yeni hali benim icin daha iyi.

3 oyun arasindan Valhalla onermem. Origins veya Odyssey, tarihi olarak daha cok ilginin olduguna baslayabilirsin. Mirage ve Rogue ara oyun gibi bir sey diye hatirliyorum, ondan degerlendirmedim. Mirage su anki fiyatini hak etmiyor zaten. Bir de Ezio uclemesi bugun oynamak icin cok eski kalabilir.