Yer
Unknown
Esenlikler,

Birkaç tane banka hesabım var lakin hâlâ hangisini sık kullanacağım üzerinde bir karar henüz veremedim. Halihazırda üniversite öğrencisiyim. Akbank, Garanti BBVA, QNB, Enpara, İş Bankası, Yapı Kredi ve Ziraat Bankası hesaplarım mevcut. Öğrenci olduğum için kampanyaların olması benim için iyi olur. En iyi kampanyaları, fırsatları hangi banka/bankalar vermekte? Teşekkürler.

Son düzenleme:
Öğrenci olduğunuz için Enpara iyi bir tercih olabilir. Kampanyası pek yok diye biliyorum ama ücretsiz FAST/EFT ve havale imkanı sağlıyor.

İş Bankası, kampanya konusunda çok fazla adını duyuruyor. Hem mobil altyapısı kuvvetli hem de modern bir tasarımı var fakat sanal kart oluşturabilmek için de kredi kartınızın olması gerekiyor. Eğer bu sizin için sorun değilse İş Bankası’nı tercih edin, ben sırf bundan mütevellit ana bankamı Garanti BBVA olarak ayarladım. Hızı, kullanım kolaylığı ve yaşadığım bölgede bulunan ATM yoğunluğu da beni etkileyen faktörler oldu.

Selamlar aktif olarak öğrencilik dönemimde kullandığım kredi kartları:

Garanti BBVA: Kampanyaları güzel ancak Bonus olarak veriyor ve sadece Bonus kullanılabilen yerlerde geçerli.

Ziraat: Direkt Bankkart Lira olarak veriyor. Nakit olarak kullanabiliyorsun. (Harcamaları ödeyerek.)

Kuveyt Türk: Altın olarak veriyor. Altın hesabına yatıyor kampanyalar ve gönderimler ücretsiz.

Bu 3 bankayı kullanabilirsin.

Öğrenci olduğunuz için Enpara iyi bir tercih olabilir. Kampanyası pek yok diye biliyorum ama ücretsiz FAST/EFT ve havale imkanı sağlıyor.

İş Bankası, kampanya konusunda çok fazla adını duyuruyor. Hem mobil altyapısı kuvvetli hem de modern bir tasarımı var fakat sanal kart oluşturabilmek için de kredi kartınızın olması gerekiyor. Eğer bu sizin için sorun değilse İş Bankası'nı tercih edin, ben sırf bundan mütevellit ana bankamı Garanti BBVA olarak ayarladım. Hızı, kullanım kolaylığı ve yaşadığım bölgede bulunan ATM yoğunluğu da beni etkileyen faktörler oldu.

Enpara'yı aktif olarak kullanıyorum. FAST/EFT ücretinin olmaması benim için güzel bir şey. İş Bankası'nın kampanyalarının fazla olduğunu duyuyorum son zamanlarda. Aklımda ana banka olarak aslında 2 banka var. Birisi İş Bankası birisi ise Garanti BBVA. Hâlâ düşünmekteyim. Teşekkürler.

Selam aktif olarak öğrencilik dönemimde kullandığım kredi kartları:

Garanti BBVA: Kampanyaları güzel ancak Bonus olarak veriyor ve sadece Bonus kullanılabilen yerlerde geçerli.
Ziraat: Direkt Bankkart Lira olarak veriyor. Nakit olarak kullanabiliyorsun. ( harcamaları ödeyerek. )
Kuveyt Türk: Altın olarak veriyor. Altın hesabına yatıyor kampanyalar ve gönderimler ücretsiz.

Bu 3 bankayı kullanabilirsin.

Hocam Kuveyt Türk bankasını çok düşünmüyorum açıkçası. Bazı yerlerde kullanılamıyormuş gibisinden söylemler okuyup duymuştum. Yine de önerileriniz için teşekkür ederim. Garanti BBVA ve İş Bankası'nı ana bankalarım olarak kullanmayı düşünüyorum.

Enpara'yı aktif olarak kullanıyorum. FAST/EFT ücretinin olmaması benim için güzel bir şey. İş Bankası'nın kampanyalarının fazla olduğunu duyuyorum son zamanlarda. Aklımda ana banka olarak aslında 2 banka var. Birisi İş Bankası birisi ise Garanti BBVA. Hâlâ düşünmekteyim. Teşekkürler.

Hocam Kuveyt Türk bankasını çok düşünmüyorum açıkçası. Bazı yerlerde kullanılamıyormuş gibisinden söylemler okuyup duymuştum. Yine de önerileriniz için teşekkür ederim. Garanti BBVA ve İş Bankası'nı ana bankalarım olarak kullanmayı düşünüyorum.
İş Bankası bazenleri “Teknik bir sorunla karşılaştık.” diyor kritik anlarda. Bu noktada Garanti BBVA iyi bir tercih olur, daha sağlam bir altyapısı var. Daha az çöküyor.

Esenlikler,

Birkaç tane banka hesabım var lakin hâlâ hangisini sık kullanacağım üzerinde bir karar henüz veremedim. Halihazırda üniversite öğrencisiyim. Akbank, Garanti BBVA, QNB, Enpara, İş Bankası, Yapı Kredi ve Ziraat Bankası hesaplarım mevcut. Öğrenci olduğum için kampanyaların olması benim için iyi olur. En iyi kampanyaları, fırsatları hangi banka/bankalar vermekte? Teşekkürler.

İş ve Nays.

İş Bankası bazen “teknik bir sorunla karşılaştık.” diyor kritik anlarda. Bu noktada Garanti BBVA iyi bir tercih olur, daha sağlam bir altyapısı var. Daha az çöküyor.

Evet, Garanti BBVA'ya şöyle bir baktım ve uygulaması gerçekten hızlı ve modern. FAST/EFT ücreti sanırsam kesiyor. Neyse alışacağız 😄

Esenlikler,

Kuveyt Türk'te FAST/EFT ve Havale ücretsiz. Çoğu işlem de ücretsiz şekilde oluyor. Yapı Kredi ATM'lerinden hiç komisyon kesmiyor diğerlerinden para çekerken bir miktara kadar galiba komisyon kesmiyor.

Esenlikler,

Harcamada Enpara taksitte world. En fazla taksiti world e veriyorlar.