Detaylar
Kim cevapladı?creazy
Başarılı
Yoğurt/sos paketin içinde mi geliyor? Yoksa kendiniz mi yapıyorsunuz?
venovar
Yetkin
Kendim yapıyorum.Yoğurt/sos paketin içinde mi geliyor? Yoksa kendiniz mi yapıyorsunuz?
Lays'in kaşık cipsi vardı, bir ara tekrar gelmişti ama yine kayboldu sanırım. Ruffles sade, Lays sade ve Lays'in yoğurt ve mevsim yeşillikli cipsini de severim. Üç harfli marketlerin de cipsleri güzel. Patos Critos peynirli, patosun şu şerit gibi kıvrımlı olan cipsi ve Doritos gibi olan cipsini de severim. Normal Doritos'ta güzel yalan yok 
creazy
Başarılı
Kutulu cips sever misiniz? Onlarda pahalı, bence.Lays'in kaşık cipsi vardı, bir ara tekrar gelmişti ama yine kayboldu sanırım. Ruffles sade, Lays sade ve Lays'in yoğurt ve mevsim yeşillikli cipsini de severim. Üç harfli marketlerin de cipsleri güzel. Patos Critos peynirli, patosun şu şerit gibi kıvrımlı olan cipsi ve Doritos gibi olan cipsini de severim. Normal Doritos'ta güzel yalan yok![]()
Lay's'in kaşık cipsi vardı, bir ara tekrar gelmişti ama yine kayboldu sanırım. Ruffles sade, Lay's sade ve Lay's'in yoğurt ve mevsim yeşillikli cipsini de severim. Üç harfli marketlerin de cipsleri güzel. Patos critos peynirli, patosun şu şerit gibi kıvrımlı olan cipsi ve Doritos gibi olan cipsini de severim. Normal Doritos'ta güzel yalan yok![]()
Tırtıklı patates cipsi ile mısır cipsi de yoğurtla efsane gidiyor
Beni kesmiyor ya onlar.
creazy
Başarılı
Tırtıklı patates cipsi ile mısır cipsi de yoğurtla efsane gidiyorhep yoğurtla yerim.
Beni kesmiyor ya onlar.
Pringles cips güzeldi. Ama kalktı.
Pringles keşke Türkiye'den gitmeseydi.