Detaylar
Kim cevapladı?Oxygen123 Office 97
Becerikli
Hocam geri geldi ancak "Fena Bir Fiyat" ile...
Max Caulfield
Üstün
Artık kesinlikle cips tüketmiyorum. Eskiden Lays Klasik ve Lays Fırından Yoğurt ve Mevsim Yeşillikli tüketirdim.
Cips, gazlı içecek gibi abur cuburları artık tamamen bıraktım.
creazy
Başarılı
Şok ve BİM'de baktım, Tahtakale'de yoktu. Hangi yerlere geldi?
Oxygen123 Office 97
Becerikli
Hocam sadece Hepsiburada ve Trendyol'a gelmiş. Cips değil de internet ürünü resmen.Şok ve BİM'de baktım, Tahtakale'de yoktu. Hangi yerlere geldi?
Lays baharatlı missss gibiMerhaba, hangi cips türünü seviyorsunuz? Kutulu cips olabilir, başka bir şey olabilir, hiç fark etmez.
İyi sosyaller.
Artık kesinlikle cips tüketmiyorum. Eskiden Lay's klasik ve Lay's fırından yoğurt ve mevsim yeşillikli tüketirdim.
Çikolata dışı abur cubur yenmez hocam ya. Onu bile batırdılar aslında.
Max Caulfield
Üstün
Zaten çikolata, dondurma falan da yemiyorumÇikolata dışı abur cubur yenmez hocam ya. Onu bile batırdılar aslında.
En sevdiğim en sevdiğim.BİM Patito Kaşık Cips Yoğurt ve Mevsim Yeşillikleri Çeşnili
venovar ancak o cipsi yerken içimde çok büyük bir haz oluşuyor. Nedeni tarif edilemez bir haz. Neyin ne olduğunu tam bilmiyorum ama Çin tuzu basmışlar gibi sanki.
Son düzenleme:
venovar
Yetkin
Olabilir, abartmamak lazım o zaman. Az yemeliyiz. Yarın alayım bir süredir yemedim.En sevdiğim en sevdiğim.
venovar ancak o cipsi yerken içimde çok büyük bir haz oluşuyor. Nedeni tarif edilemez bir haz. Neyin ne olduğunu tam bilmiyorum ama Çin tuzu basmışlar gibi sanki.
Yeni konular
-
-
-
-
ASUS A55BM-E anakart ile mavi ekran ve performans sorunu
- yigitminer
-
-
-
-