Arkadaşlar selam, herkese gamepad almak istiyorum. Rekabetçi bir oyun oynamıyorum; FIFA'dır vs. oynayacağım oyunlar hep hikayeli oyunlar ya da ritim oyunları, hack & slash gibi türler. Hangi modeli tercih etmem gerekir bilmiyorum. Baktığım ürünler bunlar;
Detaylar
Kim cevapladı?user44
Yetkin
Arkadaşlar selam, herkese gamepad almak istiyorum. Rekabetçi bir oyun oynamıyorum; FIFA'dır vs. oynayacağım oyunlar hep hikayeli oyunlar ya da ritim oyunları, hack & slash gibi türler. Hangi modeli tercih etmem gerekir bilmiyorum. Baktığım ürünler bunlar;
Bu fiyata çıkmanıza gerek yok daha ucuza işinizi görecek modeller mevcut. İlla G7 Pro alacağım derseniz bunları alabilirsiniz.
GameSir G7 Pro Kablolu 3 Mod TMR Sticks, Hall Effect Analog Controller Xbox Series X|S, Xbox One, Android ve Windows Dragon's Dogma 2 Edition : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol
GameSir G7 Pro Kablolu 3 Mod TMR Sticks, Hall Effect Analog Controller Xbox Series X|S, Xbox One, Android ve Windows Dragon's Dogma 2 Edition : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol
www.amazon.com.tr
GameSir G7 Pro Wuchang Fallen Feathers Edition 3 Mod Kablosuz TMR Sticks, Hall Effect Analog Controller Xbox Series X|S, Xbox One, Android ve Windows : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol
GameSir G7 Pro Wuchang Fallen Feathers Edition 3 Mod Kablosuz TMR Sticks, Hall Effect Analog Controller Xbox Series X|S, Xbox One, Android ve Windows : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol
www.amazon.com.tr
Daha ucuza f/p standlı böyle şarjıyla uğraşmayacağım kablosuz önerdiğiniz bi model var mı pekiBu fiyata çıkmanıza gerek yok daha ucuza işinizi görecek modeller mevcut. İlla G7 Pro alacağım derseniz bunları alabilirsiniz.
GameSir G7 Pro Kablolu 3 Mod TMR Sticks, Hall Effect Analog Controller Xbox Series X|S, Xbox One, Android ve Windows Dragon's Dogma 2 Edition : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsolwww.amazon.com.trGameSir G7 Pro Wuchang Fallen Feathers Edition 3 Mod Kablosuz TMR Sticks, Hall Effect Analog Controller Xbox Series X|S, Xbox One, Android ve Windows : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol
GameSir G7 Pro Wuchang Fallen Feathers Edition 3 Mod Kablosuz TMR Sticks, Hall Effect Analog Controller Xbox Series X|S, Xbox One, Android ve Windows : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsolwww.amazon.com.tr
user44
Yetkin
Easysmx d10 klonu claws ismi basılmış sadece alabilirsiniz en ucuz seçenek olarak.Daha ucuza f/p standlı böyle şarjıyla uğraşmayacağım kablosuz önerdiğiniz bi model var mı peki
Fantech Zenith Pro Oyun Kolu
Oyun Kolları ve Aksesuarları Ürünlerinde İade Politikası: Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün Garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından kaynaklanmayan kusur durumunda bire bir değişim veya teknik...
MOJHON Storm Oyun Kolu
Oyun Kolları ve Aksesuarları Ürünlerinde İade Politikası: Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün Garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından kaynaklanmayan kusur durumunda bire bir değişim veya teknik...
EasySMX D10 klonu claws ismi basılmış sadece alabilirsiniz en ucuz seçenek olarak.
![]()
Fantech Zenith Pro Oyun Kolu
Oyun Kolları ve Aksesuarları Ürünlerinde İade Politikası: Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün Garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından kaynaklanmayan kusur durumunda bire bir değişim veya teknik...wraithesports.com
![]()
MOJHON Storm Oyun Kolu
Oyun Kolları ve Aksesuarları Ürünlerinde İade Politikası: Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün Garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından kaynaklanmayan kusur durumunda bire bir değişim veya teknik...wraithesports.com
GameSir çok övüldüğü için o markayı tercih edeyim diyorum Cyclon'e 2 biraz daha mantıklı geldi F/P olarak
attığım g7lerin hepsi mi kablolu ben kablosuz sanıyodum hocam oynayacağım oyunlar genelde rdr2 onimusha blood of dawnwalker vs vs genelde kafama göre diyeyim bilgisayar üzerinden oynayacagımhikayeli oyunlarda kablosuz model rahat eder. g7 kablolu. hangi platformda oynayacağını yazarsan daha net öneri çıkar.
Son düzenleme:
user44
Yetkin
Attığım g7'lerin hepsi mi kablolu ben kablosuz sanıyordum hocam oynayacağım oyunlar genelde RDR2 onimusha blood of dawnwalker vs. Genelde kafama göre diyeyim bilgisayar üzerinden oynayacagım.
Hayır attıklarınızın hepsi PC için kablosuz bağlanıyor Xbox için kablolu.