Hestla

Uzman
Arkadaşlar selam, herkese gamepad almak istiyorum. Rekabetçi bir oyun oynamıyorum; FIFA'dır vs. oynayacağım oyunlar hep hikayeli oyunlar ya da ritim oyunları, hack & slash gibi türler. Hangi modeli tercih etmem gerekir bilmiyorum. Baktığım ürünler bunlar;

Arkadaşlar selam, herkese gamepad almak istiyorum. Rekabetçi bir oyun oynamıyorum; FIFA'dır vs. oynayacağım oyunlar hep hikayeli oyunlar ya da ritim oyunları, hack & slash gibi türler. Hangi modeli tercih etmem gerekir bilmiyorum. Baktığım ürünler bunlar;

Bu fiyata çıkmanıza gerek yok daha ucuza işinizi görecek modeller mevcut. İlla G7 Pro alacağım derseniz bunları alabilirsiniz.

Bu fiyata çıkmanıza gerek yok daha ucuza işinizi görecek modeller mevcut. İlla G7 Pro alacağım derseniz bunları alabilirsiniz.

Daha ucuza f/p standlı böyle şarjıyla uğraşmayacağım kablosuz önerdiğiniz bi model var mı peki

Daha ucuza f/p standlı böyle şarjıyla uğraşmayacağım kablosuz önerdiğiniz bi model var mı peki
Easysmx d10 klonu claws ismi basılmış sadece alabilirsiniz en ucuz seçenek olarak.

EasySMX D10 klonu claws ismi basılmış sadece alabilirsiniz en ucuz seçenek olarak.

GameSir çok övüldüğü için o markayı tercih edeyim diyorum Cyclon'e 2 biraz daha mantıklı geldi F/P olarak

hikayeli oyunlarda kablosuz model rahat eder. g7 kablolu. hangi platformda oynayacağını yazarsan daha net öneri çıkar.
attığım g7lerin hepsi mi kablolu ben kablosuz sanıyodum hocam oynayacağım oyunlar genelde rdr2 onimusha blood of dawnwalker vs vs genelde kafama göre diyeyim bilgisayar üzerinden oynayacagım

Son düzenleme: