Hangi gaming laptop tercih edilmeli?

Ben de laptop alma arefesindeyim.

Sizin de bahsettiğiniz bu iki cihaz arasında kaldım. Acer'ı da tercih etmeyi düşünüyorum çünkü teknik servis muhabbetinde Türkiye'deki hiçbir teknik servisin yeterince iyi olduğunu da düşünmüyorum; isterlerse her türlü zorluğu da çıkartırlar. İki cihazı da bayağı araştırdım ancak hala hangisinin daha iyi olduğuna karar veremedim. İkisinin de daha iyi olduğu yönler var.

Game Garaj eksileri rakibi Predator'den daha sıcak 5 derece net.
G-SYNC yok. Mikrofon hoparlörler vasat.
Predator servis muhabbeti var başka bir olay görmedim.
Kısaca seçim senin.
Predator ile şansını deneyebilirsin. Benden önce alırsan senden cihaz nasıl duymuş oluruz.
Game garajda üzmez gibi. Önerilen ilk cihaz Predator unutma.

Ondan dolayı Predator'ı almaya daha yakınım. Game Garaj'da G-Sync olmaması bir monitör alınarak halledilebilir. Kulaklık kullanılarak da mikrofon ve hoparlör sorunu çözülebilir ancak muhtemelen tercihim Predator'dan yana alırsam deneyimlerimi paylaşırım zaten.

Alırsan bana Görev Yöneticisi'nden kullanılan RAM slotu bilgisi verirsen 1/2 veya 2/2 memnun olurum. Bunu öğrenmek benim için artık farz oldu desem yeridir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…