İntikankam
Uzman
Ben de laptop alma arefesindeyim.
www.idefix.com
Sizin de bahsettiğiniz bu iki cihaz arasında kaldım. Acer'ı da tercih etmeyi düşünüyorum çünkü teknik servis muhabbetinde Türkiye'deki hiçbir teknik servisin yeterince iyi olduğunu da düşünmüyorum; isterlerse her türlü zorluğu da çıkartırlar. İki cihazı da bayağı araştırdım ancak hala hangisinin daha iyi olduğuna karar veremedim. İkisinin de daha iyi olduğu yönler var.
Acer Predator Helios Neo 16 AI NH.QX4EY.003 Intel Core Ultra 9 275HX 32GB 2TB SSD RTX5070Ti-140W 240Hz 16’' WQXGA Freedos Taşınabilir Bilgisayar
Acer Predator Helios Neo 16 AI NH.QX4EY.003 Intel Core Ultra 9 275HX 32GB 2TB SSD RTX5070Ti-140W 240Hz 16’' WQXGA Freedos Taşınabilir Bilgisayar ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm Dizüstü Bilgisayar & Laptop ürünleri için idefix`i ziyaret edin.
Sizin de bahsettiğiniz bu iki cihaz arasında kaldım. Acer'ı da tercih etmeyi düşünüyorum çünkü teknik servis muhabbetinde Türkiye'deki hiçbir teknik servisin yeterince iyi olduğunu da düşünmüyorum; isterlerse her türlü zorluğu da çıkartırlar. İki cihazı da bayağı araştırdım ancak hala hangisinin daha iyi olduğuna karar veremedim. İkisinin de daha iyi olduğu yönler var.