Enterprise HDD olsa nasıl olur NAS HDD yerine?
Olur tabii ki. Exos serisi bu isler icin uretiliyor zaten.
Hocam, bu SYS-741GE-TNRT gibi güçlü bir GPU server var mı? Veya daha güçlü?Olur tabii ki. Exos serisi bu isler icin uretiliyor zaten.
Bu tur makineler olceklenebilir tasarlandiklari icin rack tipi yapiliyor.Hocam, bu SYS-741GE-TNRT gibi güçlü bir GPU server var mı? Veya daha güçlü?
Rack tipindekilere bir tane örnek verebilir misiniz Supermicro'dan?Bu tur makineler olceklenebilir tasarlandiklari icin rack tipi yapiliyor.
E o kadarina da artik sen bak istersen.Rack tipindekilere bir tane örnek verebilir misiniz Supermicro'dan?
Bakayım o zaman.
Tamam, arastirmak iyi guzel de senin de arastirip ogrenebilecegin seyleri senin yerine baskasinin yapmasini istemek onun zamani harcamak olmuyor mu?Bakayım o zaman.
Bu araştırdığım şeyler benim alabileceğim şeyler değil ama merak ediyorum. Bu sizce kötü bir şey mi? Ben bu tür şeyleri araştırmayı severim. Buna ilgi göstermek nasıl sizce?
Haklısın. Başkası zaman harcayıp harcamayacağını kendi bilir ama sende çok yardımcı oldun. Verdiğin cevaplar için teşekkür ederim.Tamam, arastirmak iyi guzel de senin de arastirip ogrenebilecegin seyleri senin yerine baskasinin yapmasini istemek onun zamani harcamak olmuyor mu?![]()