Hangi ISS'e geçmeliyim?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan babaci
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 340
  • Etiketler Etiketler
    iss

babaci

Üstün
Merhaba. Bu ay taahhütüm bitiyor ve internet paketime zam yapılacak. Binamda Superonline altyapısı var. Aktif olarak Vodafone 200/10 paketini kullanıyorum ve aylık 400 TL olarak tekrar 1 yıllık alabiliyorum.

Superonline'a baktığımda ilk 2 ay ücretsiz son 10 ay ücretli paketler var. Fiyatı yıla vurup 12'ye bölersek:

200 mbps 391 TL,
500 mbps 441 TL,
1000 mbps 483 TL'ye geliyor. Sizce hangisi mantıklı? İkisi dışında aynı altyapıyı kullanan başka ISS öneriniz var mı? Teşekkürler.

İnternet kullanımın ne seviyede bilmiyorum ama bir yıl sabit kalacaksa 1000 Mbps 483 TL paket mantıklı gözüküyor.
Fiyatları çok bilmediğim için iyi mi emin olamamıştım ama benim de hoşuma gitmişti aslında. Madem mantıklı diyorsunuz geçeyim teşekkürler.

İfadeler: xwa
Ben 1000 MBPS’ye ilk iki ay ucretsiz 580 TL (Butun ucretler dahil, modem kullanimi vs.) odeyecegim. Bu bile ucuz gelmisti bana. Hiz demek her sey demek ve bu fiyata deger. Superonline 1000MBPS’ye gecin derim.

Eğer çevresel faktörler kuvvetliyse tabii ki de en yüksek hızlı paketi seçin. ISS konusunda ise bölgeden bölgeye durumlar değişiyor. Şu iyi şu kötü diyemem şahsen ben türkNet hariç diğerlerini deneyimledim. Binadaki kablolarım veya bulunduğum muhitin altyapısı çok kuvvetli olmadığından ötürü( ben öyle düşünüyorum bütün ISS firmaları bu kadar kalitesiz olamaz) hep sıkıntılar yaşıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…