Yeshu

Uzman
  • Logitech G PRO X
  • SteelSeries Arctis 7+
  • Logitech G733.
  • HyperX Cloud Alpha Wireless.
  • SteelSeries Arctis Nova 5X.
  • HyperX Cloud III Wireless.
  • SteelSeries Arctis Nova 7
  • Logitech G PRO X 2 Lightspeed.

Bu kulaklıklar arasında kaldım. Fakat bazı inceleme videolarını izlediğimde en çok fiyat performans olarak görülen kulaklığın Cloud III olduğunu gördüm. Cloud III almam yeterli olur mu veya neden G PRO X2 gibi bir bütçeye çıkayım farkları bana artıları nelerdir? Bilmiyorum. Bunlardan bir tanesini alacağım sizce hangisini neden tercih etmeliyim? Açıklayıcı olabilirseniz çok sevinirim.

Benim size tavsiyem çok aceleniz yoksa Logitech G522 çıkmak üzere mikrofonu vs inanılmaz başarılı batarya ömrüde öyle. Yabancı incelemelerden tam not alan iyi bir kulaklık.

• Logitech G PRO X
  • SteelSeries Arctis 7+
  • Logitech G733.
  • HyperX Cloud Alpha Wireless.
  • SteelSeries Arctis Nova 5X.
  • HyperX Cloud III Wireless.
  • SteelSeries Arctis Nova 7
  • Logitech G PRO X 2 Lightspeed.

Bu kulaklıklar arasında kaldım. Fakat bazı inceleme videolarını izlediğimde en çok fiyat performans olarak görülen kulaklığın Cloud III olduğunu gördüm. Cloud III almam yeterli olur mu veya neden G PRO X2 gibi bir bütçeye çıkayım farkları bana artıları nelerdir? Bilmiyorum. Bunlardan bir tanesini alacağım sizce hangisini neden tercih etmeliyim? Açıklayıcı olabilirseniz çok sevinirim.
Arctis nova pro wireless seviyesine çıkmayacaksan Asus Rog Pelta al geç.

Şuan baktım. 7+ serisi ve Nova 5 - Asus Rog Pelta ile kapışamaz. Nova 7 onun rakibi oda fazla pahalı. Pelta al geç. GproX 2 seviyesine çıkıyosan gidip onu alacağına Nova Pro Wireless alırsın.

Arctis Nova Pro Wireless seviyesine çıkmayacaksan ASUS ROG pelta al geç.

Şu an baktım. 7+ serisi ve Nova 5 - ASUS ROG pelta ile kapışamaz. Nova 7 onun rakibi oda fazla pahalı. Pelta al geç. G PRO X 2 seviyesine çıkıyosan gidip onu alacağına Nova Pro Wireless alırsın.

ASUS'tan uzak durun demişlerdi o yüzden hiç bakmadım. Tavsiye için teşekkürler inceleme listeme ekliyorum.

Diğer dostun dediği kulaklığı beklemeli miyim yoksa bu kulaklığa mı yönelmeliyim bilemedim.

İki kulaklığın da testlerini izleyin, en içinize sineni alın. Lakin G522 çok beklemezsiniz diye düşünüyorum, 2 haftadır yurt dışında satışta. Yine de en içinize sinen hangisiyse ona yönelmenizde fayda var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Testleri izleyip ona göre bir karar vereceğim. Tavsiyeleriniz için teşekkür ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör: