Detaylar
Kim cevapladı?Ata Tuğkan
Uzman
1
ElderAssassin
Yetkin
1.nin arasına 2 tane 2. koyup gömerim, dışı çıtır içi yumuşak misali.
Birinci tabii ki.
İkincinin lahmacun olduğuna emin miyiz?
İkinciden 10 paket alıp birincinin etrafına kargo paketi sarar gibi sarmayan da ben lahmacun yiyorum demesin (!)1.nin arasına 2 tane 2. koyup gömerim, dışı çıtır içi yumuşak misali.
Recep Tayyip İvedik
Başarılı
1. seçerim çünkü nedenim; Eğer 2.'yi seçersem aldığım yerde 30 tane gönder diyince adam bana garip garip bakabilir.
Teacher80
Uzman
Gaziantepliyim. Lahmacun 1. resimdekinin boyutunda, soğan değil yeşil sarımsaklı, hamuru yumuşak kıvamlı yani çıtır değil, kıymasının içinde biraz kuyruk yağı olması makbuldur. Lokantalarda bulunmaz çünkü çalışan insanlar iş yerinde ağızlarının sarımsak kokmasını istemezler. Kuyruk yağı kıymasına güzel kıvam ve tat verirken sarımsak tansiyonu dengeler. Sarımsak ve kıymadaki kuyruk yağı iş yerinde uyku getirebilir.
Bu sebeple bu tarifi lahmacun içini kasaplar hazırlar. Kasabın içinde gerekli sebzeler olur. Hazırlanan içi siz ya da kasap ilgili pide fırınına gönderir.
Bu sebeple bu tarifi lahmacun içini kasaplar hazırlar. Kasabın içinde gerekli sebzeler olur. Hazırlanan içi siz ya da kasap ilgili pide fırınına gönderir.
yavinas
Yetkin
Gaziantepliyim. Lahmacun 1. resimdekinin boyutunda, soğan değil yeşil sarımsaklı, hamuru yumuşak kıvamlı yani çıtır değil, kıymasının içinde biraz kuyruk yağı olması makbuldur. Lokantalarda bulunmaz çünkü çalışan insanlar iş yerinde ağızlarının sarımsak kokmasını istemezler. Kuyruk yağı kıymasına güzel kıvam ve tat verirken sarımsak tansiyonu dengeler. Sarımsak ve kıymadaki kuyruk yağı iş yerinde uyku getirebilir.
Evet. Çıtır olunca çok kuru oluyor. Ve hamurun tadı alınamıyor. Pişerken yumuşak olması çatır çatır olmaması önemli herkes de yapamaz onu maalesef. Kuru oldu mu dürüm yapmak arasına bir şey koyup yemek mümkün olmuyor. Domates ve roka gibi. Yani bana hitap eden öyle olmalı en azından ağız tadı farklı olabilir kişiden kişiye.
Yeni konular
-
-
-
-
-
Scott Pilgrim vs. the World: The Game: Complete Edition - Türkçe Yama
- RewAdIs Çeviri