Hangi laptopu almalıyım?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ramboyunda
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 278
  • Etiketler Etiketler
    sizce

ramboyunda

Uzman
HP Victus 16-R1056NT 9J258EA i5-14500hx 16 GB 1 TB SSD RTX4060 16.1" DOS dizüstü bilgisayar 36.999 TL yerine 35.999 TL.

HP Victus 16- S0046NT 892p4EA R7-784ohs 32 GB 1 TB SSD RTX4060 16.1" DOS FHD dizüstü bilgisayar 40.999 TL yerine 36.999 TL.

Arkadaşlar hangisini almalıyım sizce? Birinde 14500HX işlemci var daha iyi diye biliyorum diğerinden. Öbüründe de 32 GB RAM var. Hangi laptopa yönelmem lazım? Amacım sadece oyun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben 1. yi sipariş ettim. Bildiğim kadarıyla Ryzen olanda RAM ve SSD için ek slot bulunmuyor. Emin değilim ama bir araştır.

Ben 1. yi sipariş ettim. Bildiğim kadarıyla Ryzen olanda RAM ve SSD için ek slot bulunmuyor. Emin değilim ama bir araştır.

Eskiden yani 2020 civarları HP tavsiye etmiyordu kimse. Şimdi ne oldu da bu HP Victus kapış kapış gidiyor hocam?

Eskiden yani 2020 civarları HP tavsiye etmiyordu kimse. Şimdi ne oldu da bu HP Victus kapış kapış gidiyor hocam?

Siz 15. nesil Victus'ları kast ediyorsunuz. O zamanlar soğutma blokları çok yetersizdi. Ve ısınmasını önlemek için ekran kartı watt değerini kısıyorlardı. Bu sebeple ekran kartının performansı tam alınamıyordu. Şimdi ise bunu düzelttiler ve genelde 120W ekran kartını kullanmaya başladılar. Kasa kalitesini arttırdılar, menteşeleri sağlamlaştırdılar vesaire.

HP Pavilion mu 15. nesil hocam? Benim bahsettiğim o. Zamanında alacaktım ama hiç tavsiye edilmediği için Lenovo almıştım.

HP Pavilion mu 15. nesil hocam? Benim bahsettiğim o. Zamanında alacaktım ama hiç tavsiye edilmediği için Lenovo almıştım.

Yok Victus diyorum ben. Pavilion hakkında bilgim yok ama laptop piyasası değişmeye çok müsait. Bir ara Monster popülerdi sonra Lenovo şu an da Victus ve Acer Nitro 16 popüler. Yarın ne olacağını bilemeyiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…