Kardeş sayılırız. Bende Fedora kullanıyorum. Ama denediğime pişman oldum.Bi ben OpenSuse'ciyim herhalde forumda.
Sağlam paket yöneticisi, birden fazla güncelleme seçeneğine sahip olması, rahat kurulum ve performansı için kullanıyorum.
Detaylar
Kim cevapladı?Ve yavas paket yoneticisi

Repolar kucuk, sirf bu sebepten kullanmiyorum.
Soruya cevabim ise Arch, zaten AUR bildigimden alismadik belde don durmaz.
Reend
Başarılı
Valla doğrudur RPM'den kaynaklı hantallık sanırsam.Ve yavas paket yoneticisi
Repolar kucuk, sirf bu sebepten kullanmiyorum.
Soruya cevabim ise Arch, zaten AUR bildigimden alismadik belde don durmaz.
Eki Görüntüle 116073
Dual Boot.Oracle Bulut sunucumda Ubuntu server kullaniyorum kolay olsun diye. Debian'a gecmek isterdim kendi sistemimde ancak Linux'da duzgun CAD yok.
Yok ya Zypper'in esekligi.Valla doğrudur RPM'den kaynaklı hantallık sanırsam.![]()
Aliskanlik ya. Simdi nis bir programi bulup gitden indirip derlemek, cogu dagitimda belli bir yerde olan binary farkli bir adda olunca symlinke tasimak, konfig dosyalarinin konumu sebepli sorun yasamak gibi unsurlar darladi. AUR'da hepsi var =pRepolar bana yetiyor, kişiden kişiye değişir tabii.
Dual Boot denedim ancak Fusion 360 sık sık kullandığım için dakikada bir restart vs. olmuyor maalesef. FreeCAD deniyorum icime sinerse belki gecerim Debian'a.
Dual boot denedim ancak Fusion 360 sık sık kullandığım için dakikada bir restart vs. olmuyor maalesef. FreeCAD deniyorum icime sinerse belki gecerim Debian'a.
Aslında Debian kurup içine Ubuntu Root'unu kurarak kullandığın uygulamayı kullanabilirsin sanırım. Emin değilim ama Arch kullanırken Build işleri için Ubuntu kurmak yerine Ubuntu'nun rootunu sistem içine kurmuştum. Belki senin işine yarayabilir.
Fusion bir sekilde calistirilabiliyor Linux uzerinde. Becermistim ve performansi sasirtici derecede guzeldi.Dual Boot denedim ancak Fusion 360 sık sık kullandığım için dakikada bir restart vs. olmuyor maalesef. FreeCAD deniyorum icime sinerse belki gecerim Debian'a.
Stabil degil bende denedim. Surekli crash'ler oluyordu. GPU NVIDIA ondan olabilir belki.Fusion bir sekilde calistirilabiliyor Linux uzerinde. Becermistim ve performansi sasirtici derecede guzeldi.
Yeni konular
-
-
S Serisi tabletlerin pil performansı S Serisi telefonlara benziyor mu?
- Mr. Soprano
-
Rehber Gaming laptoplarda 165 Hz ve 240 Hz arasında kayda değer fark var mı?
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-
-
2.600 TL'ye satılan MediaTek MT7927 ile router yapmak mantıklı mı?
- shiedae3
-