Bütçe
80.000 TL

uguurr

Uzman
Selam. Bütçem maksimum 80.000 TL. Bu bütçe doğrultusunda RTX 5080 almak istiyorum. Aralarından hangisini seçmek daha mantıklı olur?

• PNY RTX 5080
  • Gainward Phoenix RTX 5080
  • INNO3D RTX 5080
  • Zotac Solid Core OC RTX 5080
  • Palit Gaming Pro RTX 5080

Gönlüm PNY'den yana. Açıkçası estetik olarak da biraz güzel dursun istiyorum. Bunlara ek olarak başka bir model önerirseniz onlara da açığım. Yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
PNY diğerlerine nazaran parça ve soğutma kalitesi bakımından daha iyi. Ek olarak, daha farklı bir tasarım istiyorsanız Colorful iGame RTX 5080 önerebilirim. N11'de şu an 79.499 TL'ye satılmakta.

PNY diğerlerine nazaran parça ve soğutma kalitesi bakımından daha iyi. Ek olarak, daha farklı bir tasarım istiyorsanız Colorful iGame RTX 5080 önerebilirim. N11'de şu an 79.499 TL'ye satılmakta.

Konuya yazmayı unuttum. Kartı yalnızca Hepsiburada üzerinden alma şansım var maalesef. Çoklu kredi kartı özelliği ve Axess'e özel vade farksız 6 taksit olayından ötürü. Attığınız kart şu anlık 92 bin TL üzerinden satışa sunulmuş. Daha uygun fiyattan satışa koyarlarsa eğer aklımın bir köşesinde olur. PNY iyi diyorsanız şu anlık ona daha yakınım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hepsiburada

Palit olanı kendim kullanıyorum, bir sorun yaşamadım. Hepsiburada üzerinden de alabilirsin.
Hocam Palit'in 5080'i de aklımda fakat görünüş olarak birazcık bile olsa premium hissiyat vermesini istiyorum. Gönlümde MSI RTX 5080 Gaming Trio var fakat 90 bin TL'yi asla hak etmiyor etmez de benim için. 80 bin TL üzeri 5080 almak bana çok saçma geliyor. Bi şekilde fiyatı düşerse zıplayacağım tek model bu. Fakat günümüz şartlarında fiyatların düşmesini beklemek hayal kurmakla eş değer gibi.

Hocam Palit'in 5080'i de aklımda fakat görünüş olarak birazcık bile olsa premium hissiyat vermesini istiyorum. Gönlümde MSI RTX 5080 Gaming Trio var fakat 90 bin TL'yi asla hak etmiyor etmez de benim için. 80 bin TL üzeri 5080 almak bana çok saçma geliyor. Bi şekilde fiyatı düşerse zıplayacağım tek model bu. Fakat günümüz şartlarında fiyatların düşmesini beklemek hayal kurmakla eş değer gibi.
Beklemek gibi bir hata yapma. Ben aldığımda fiyatı 60 bindi, bugün 73 binlerde geziyor. Kısacası, ne alırsan o kâr.

Bence İncehesap stoklarını bekle Colorful iGAME 70k fiyatlara düşüyordu gaming gecesinde, renk tercihine uyarsa başarılı bir model.

Cuma günü İncehesap'ta gaming gecesi indirimleri oluyor. Eğer RTX 5080 kartı indirime girerse vade farksız taksit seçeneğiyle satın alabilirsiniz. Tabii bu biraz şans işi. Süreci çokta uzatıp beklerseniz gözünüzü zamlı fiyatlara açabilirsiniz. Benim size önerim, en geç bu hafta içerisinde kartı satın almanız yönünde.

Cuma günü İncehesap'ta gaming gecesi indirimleri oluyor. Eğer RTX 5080 kartı indirime girerse vade farksız taksit seçeneğiyle satın alabilirsiniz. Tabii bu biraz şans işi. Süreci çokta uzatıp beklerseniz gözünüzü zamlı fiyatlara açabilirsiniz. Benim size önerim, en geç bu hafta içerisinde kartı satın almanız yönünde.
Tavsiyeniz için teşekkür ederim hocam. Elimden gelse hemen şimdi almak isterdim fakat 15 Hazirandan önce mümkün değil maalesef. Bu iki haftalık sürede zam gelmemesini ümit etmekten başka çarem yok.

Selam. Bütçem maksimum 80.000 TL. Bu bütçe doğrultusunda RTX 5080 almak istiyorum. Aralarından hangisini seçmek daha mantıklı olur?

• PNY RTX 5080
  • Gainward Phoenix RTX 5080
  • INNO3D RTX 5080
  • Zotac Solid Core OC RTX 5080
  • Palit Gaming Pro RTX 5080

Gönlüm PNY'den yana. Açıkçası estetik olarak da biraz güzel dursun istiyorum. Bunlara ek olarak başka bir model önerirseniz onlara da açığım. Yardımlarınızı bekliyorum.
bu modeller arasında oyle cok farkedebilceğin fark olmaz pho ama kalanlarından daha başarılıdır çok çok az farkla
pny hoşuna gittiyse ama alabilirsin dediğim gibi çokta fark yok yani