Yeni Tandem QD’ler nasıl olur bilmiyorum ama fiyat olarak halihazırda satılanlardan yüksek olacağı kesin. Eğer 3. nesil QD-OLED almayı düşünüyorsanız kendi kullandığım XG27ACDNG modelini önerebilirim. Ben 1080p IPS monitörden geçtim gerçekten çağ atlıyorsun görüntü kalitesi anlamında.
MSI'ın 4. nesil QD-OLED modellerini bekleyebilirsin. 27" ve 32" olmak üzere çeşitleri gelecek. Onun dışında attığım 3 monitör de 4. nesil WOLED panel kullanıyor ve üçü de aynı panel.
MSI'ın 4. nesil QD-OLED modellerini bekleyebilirsin. 27" ve 32" olmak üzere çeşitleri gelecek. Onun dışında attığım 3 monitör de 4. nesil WOLED panel kullanıyor ve üçü de aynı panel.
Hocam bende OLED'e geçeceğim ASUS almayı düşünüyorum. Şuanda ASUS'un 3. Nesil QD-OLED'i aklımda WOLED'e göre renk performansı daha iyi diye gördüm hep araştırdığımda bu nedenle QD-OLED tercih etmek istiyorum. Fiyat olarak da bana çok uygun geldi. Aynı zamanda Penta Tandem QD-OLED gelecek bildiğiniz gibi. Sizce fiyatları Tandem WOLED ile yakın mı olur yoksa çok daha üstü mü olur ? O modelleri beklemeli mi yoksa şuan 3. Nesil QD-OLED iyi midir yine ?