Yok hocam yanlış anlaşılmış demeyelimde her seferinde tek tek tandem WOLED yazmaya üşendim diyelim :D 2027'yi bekleyip penta tandem QD-OLED'lere bakacağım gibi eğer aksi bir durum olursa da tercihimi QD-OLED'den yana kullanacağım gibi.

Anladım hocam. 2027'ye çok kalmadı o yüzden beklemeye karar verdim gibi. Hem bu süreçte biraz daha para biriktirme şansım olur, PSU'da değiştirecektim o açıdan daha rahat olurum. Eğer 2027 başlarında penta tandem QD-OLED çıkarırsa ASUS, tercihimi ondan yana yaparım fiyatına göre. Yoksa renk performansı nedeniyle QD-OLED bakarım gibi. Ekstrem bir durum olmadıkça tandem WOLED ve WOLED tercih etmem sanırım. Bu süreçte aklıma başka soru gelirse, bir şeyler kafamı kurcalarsa tekrar buraya yazarım. Penta tandem QD-OLED'ler çıktığında da aklıma takılan bir şey olursa fikir alışverişi için tekrar yazarım. Konuya ulaşamazsam yeni konu açarım zaten. Teşekkür ederim bilgilendirme için, yoksa boşu boşuna şu an almak için acele edecektim ve pişman olacaktım belki de penta tandem QD-OLED çıkınca.

@Arantheim hocam bugün kontrol ettiğimde ASUS'un QD-OLED'i Amazon'da zamlanmış sizce halen beklemeli mi? Bu fiyatlar daha yükselir mi? MediaMarkt'ta hala eski fiyatında. Tahminimce penta tandem QD-OLED çok daha pahalı olur çıktığında.

Ülkemizde zam olaylarını biliyorsun, ben 1 yıl önce aldım 36 bin TL'ye, hâlâ aynı fiyatta benim monitör gaming.gen.tr'de. Amazon'dan almamıştım, fiyat olarak en uygun gaming.gen.tr'de oluyor genelde. Oraya da bak istersen.

QD-OLED ile tandem versiyonu arasında fark olacak fiyat olarak ama, panel olarak da fark olacak. Yine sana kalmış tabi, çok absürt artmaz fiyatlar bence.
Her ay kenara 200-300 TL atsan, zaten o farkı kapatırsın :)

Ülkemizde zam olaylarını biliyorsun, ben 1 yıl önce aldım 36 bin TL'ye, hâlâ aynı fiyatta benim monitör gaming.gen.tr'de. Amazon'dan almamıştım, fiyat olarak en uygun gaming.gen.tr'de oluyor genelde. Oraya da bak istersen.

QD-OLED ile tandem versiyonu arasında fark olacak fiyat olarak ama, panel olarak da fark olacak. Yine sana kalmış tabi, çok absürt artmaz fiyatlar bence.
Her ay kenara 200-300 TL atsan, zaten o farkı kapatırsın :)
Tandem WOLED ile normal WOLED arasında yaklaşık 4 bin gibi bir fark vardı en son baktığımda. Fark yine o şekilde olup zam gelmez ise o zaman Penta Tandem'i alabilirim. Ancak Amazon fiyatları genelde uygun olurken zam yapması bana bir garip geldi. Satıcı kendisi olduğunda normalde zam yapmıyor ve fiyatları uygun kalıyordu stok bitene kadar bilemedim o nedenle.