Çift baş yok. Çubuk var bizde 
Detaylar
Kim cevapladı?Geraltın kılıcı
Üstün
Bizde pamuk var nereye tıkalım?
Anime karakteri olsam Asuka, oyun karakteri olsam TNO'daki Speer olurdum herhalde.
Hanzo Salamander. Naruto serisinde Gizli Yağmur Köyü'nün lideridir. İnançlı ve davasına düşkün bir shinobiydi. Dünyaya barışı getirmek istiyordu. O kadar güçlüydü ki Konoha'nın 3 Efsanevi Sannin'i Jiraiya, Orochimaru ve Tsunade'ye tek başına kafa tutmuştur. Fakat sonraki bölümlerde inancını kaybetmiş ve mert bir insan olmayı bırakıp kibirli bir insan olmuştur. Bundan dolayı acizce öldürülmüştür. Geçmişte inançlı, mert ve korkusuz olan bu karakter Pain tarafından öldürülürken "Beni öldürme" diyerek yalvar mıştır. Bu karakter aslında bize hayatımızdan örnekler veriyor. Yolunuzdan sapmamayı, pes etmemeyi eğer yolundan sapıp pes edersen aciz birisi olacağını gözler önünde bize sunuyor. Bu karakteri kendime yakıştırıyorum. Çünkü benimde kibirime yenik düşüp aciz olduğum anlar oldu.
Kişiliğine imreniyorum Joey'nin... O değilim, kısmen o olmak istiyorum. Özgüveni cezbedici.
Kişiliğine imreniyorum Joey'nin... O değilim, kısmen o olmak istiyorum. Özgüveni cezbedici.
![]()
Yeni konular
-
-
-
-
Alys Gold | R5 7500F & RX 9070 XT sistem özelleştirilip alınır mı?
- Niccolo Machiavelli
-
-
-
-
Wraith Esports Firmasından alışveriş yapar mısınız?
- Telefonunu Çıkra