Birini seçiniz.

• Oy verenlerin toplamı
    34
Sanırım en çok hangi uygulamayı kullandığımızı soruyor.
Steam'i de Epic'i de yerine göre sık kullanıyorum : D

Steam tabii ki daha köklü ve bu süreçte daha olgunlaşmış bir yapısı var. Epic fiyat konusunda ideal. İkisinden de duruma göre yararlanıyorum, ayrım yapmıyorum.

Aslında oyunun bir platforma bağlı olarak çalışmasını sevmiyorum. GOG'dan veya korsan olarak oynamak bazen daha cazip geliyor. Arkada sürekli çalışan ve performansı çeken bir ara katman olmaması, oyunun bundan bağımsız çalışması iyi hissettiriyor.

15 yıllık süreçte 8 bin dolardan fazla harcama yaptığım için "seve seve" Steam'den devam ediyorum. :D
O kadar para harcanmış bir hesapta güncel oyunlar dışında zaten tüm oyunlar alınmıştır herhalde, şu anki indirimler pek bir şey ifade etmiyordur. O kadar para yatırılmış bir hesap, vizyonumun ötesinde.

Vizyonsuzluğun ötesinde desek daha iyi olur. :D Aldıklarımın 2/3 kadarını hiç oynamadım, açgözlülükten boşa harcanan para. Vizyonsuzluk bence. :D
Toruna bırakmalık hesap olmuş. Umarım bir şekilde değerlendirebilirsiniz hesabı, o kadar paranın boşa gitmesi yazık olur. Herhalde 18 yıllık hayatımda o kadar para harcamamışımdır.

Steam dolara geçmeden önce çok fazla oyun almıştım. Sonrasında key olarak alabileceğim vakit key olarak alıyorum ama bunun dışında "ya Epic'de ucuzmuş" diyip Epic'den hiç almadım ve almamda. Bunların sebepleri;

• Zaten bütün oyunlarım tek yerde topluyken ayrı bir client ile uğraşmama isteği,
  • Epic üzerinde olan ve halen düzeltilmemiş indirme problemleri,
  • Epic istemcisinin kullanıcıya (bana) absürt gelmesi,
  • Özelleştirilebilir bir profilimin olmaması gibi sebeplerdir.

Diğer platformlar için de hemen hemen böyle oldu benim için. Tabii bunun en büyük etkisi para problemim olmaması. Tabii ki bir başkasına önerdiğimde en ucuz yerden almasını tavsiye ederim. İyi forumlar.