Hangi oyunlar oynanır?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Learnof
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 30
  • Görüntüleme Görüntüleme 433
LoL - PUBG - Minecraft üçlüsünün arasında gidip gelmekten o kadar çok sıkıldım ki şu son bir hafta fark ettim. Artık bilgisayar başında sadece yanda bir video açık kalsın ses olsun diye oturuyorum. Eskisi kadar oyun oynama hevesimin de olmadığının farkındayım fakat tek başıma beni eğlendirecek Survival veya lootlanma tarzında keyifli oyunlar önerirseniz sevinirim.
Star Wars Jedi Survivor Oyunda lootlama çok yok ama oyunun hikayesi Star wars fallen order ile bağlantılı hikayesi var ve halo infinite öneririm.

Aklıma başka şeyler de geldi.
Control'ü şiddetle öneririm. Hikayesi iğrenç, direkt geçmen lazım. Oynanışı aşırı akıcı ve tatmin edici. Olayı ise şu: Elinde silah ve karşında düşmanlar var. Vurup XP kazanıyorsun ve dinlenme noktalarında XP'ni harcıyorsun. XP'lerinle yeteneklerini geliştirebiliyorsun. Telekinezi ile nesne söküp adamlara fırlatabilirsin. Kalkanın var. Uçma yeteneğin var. Uçarken havadan yere inmek için süper kahraman inişin var. Ölürsen XP kaybediyorsun. Souls-Like gibi bir oyun.

Max Payne 3 de öneririm. Yine hikayeyi çok umursama, geçebildiğin yerleri geç. Elinde silah var ve karşında düşmanlar var. Bullet time kullanarak zamanı yavaşlatıyorsun ve önüne çıkanları öldürüyorsun. Bu kadar. Euphoria fizik motorunun kusursuzluğuyla aşırı tatminkar vuruş hissine sahip.

Zombi teması seversen, Dying Light mükemmel bir FPS oyunu. Karakterin gözünden, Şanlıurfa'da zombi öldürüyor ve parkur yapıyorsun. Aşırı eğlenmiştim. Hikayesi aşırı iyi değil ama sürükleyici.

Red Dead Redemption 2 elbette. Bu şaheseri önermezsem olmaz. 1800'lü yıllarda bir kovboysun. Kusursuz ve mükemmel hikaye, euphoria fizik motoruyla birleşiyor ve aşırı güzel bir şaheser sunuyor. Oynamadıysan çok şey kaybetmişsin demektir.

İlk olarak The Long Dark satın aldım arkadaşlar indirdim ve oynamaya başlayacağım. Bugün yazdığınız tüm oyunları oynamayı deneyeceğim. Deneyimlerimi buraya yazacağım. Önerileriniz için çok teşekkür ederim.

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı Alt