Operatörler mevcut müşterilerden çırptıklarıyla yeni müşterilere indirim yapıyor. Her yıl numara taşıyorum ben. Değiştirme şansınız varsa öyle yapın derim.

Şu an 25 GB internete 700 küsur TL ödüyorum. Epey pahalı geliyor. Aslında Türk Telekom'a geçmeyi de düşündüm; ama hattım 12-13 sene önce alındığı için benim değil de başkasının üstüne. Sizce hangisini seçmeliyim? 40 GB olan fena durmuyor sanki. 200 TL fark ile 60 GB olanı da alabilirim ama 1.100 TL çok fazla. Faturalıyım.

Eki Görüntüle 263334
Neden taahhütsüz kullanıyorsunuz hocam? Ben taahhütlü 60 GB'a 600 TL veriyorum.

12-13 sene hiç değiştirmedim demişsin zaten neden ödeyeceksiniz ki?
Hocam inan ki hiç anladığım işler değil. Bu hattı aldığımda 10 yaşında falandım herhalde. 11 senesi falan var. Hat benim üstüme değil, hat sahibi de yurt dışında. Hattı taşımak için de hat sahibinin burada olması gerek. Şu an onu düşünüyorum.

Hocam inan ki hiç anladığım işler değil. Bu hattı aldığımda 10 yaşında falandım herhalde. 11 senesi falan var. Hat benim üstüme değil, hat sahibi de yurt dışında. Hattı taşımak için de hat sahibinin burada olması gerek. Şu an onu düşünüyorum.

Bende 18 yaşında girince üstüme almak için gitmiştim fakat devir için çok yüksek bedeller istediler. Bende numaramı değiştirmiştim eğer uğraşırım diyorsanız direkt farklı numara ile devam edin. Ya da şu an tarife değiştirmeyin devirden sonra değiştirirsiniz en kötü.

Bende 18 yaşında girince üstüme almak için gitmiştim fakat devir için çok yüksek bedeller istediler. Bende numaramı değiştirmiştim eğer uğraşırım diyorsanız direkt farklı numara ile devam edin. Ya da şu an tarife değiştirmeyin devirden sonra değiştirirsiniz en kötü.
Bakacağım duruma göre. Numaramı da değiştirmek istemiyorum, çok eski. Uğraştıracak bayağı.